Sazlibosna Av Raporu :(

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında jq3800 tarafından paylaşıldı.

1. jq3800

jq3800 mithat

Favori Kamış:
    fındık çubuğu :)
    En İyi Avı:
    ???
    iş çıkışı yegenle bi sazlıbosna yapalım dedik akşam beş gibi çıktık sultangaziden hava serin dedik inşallah yağmura yakalanmayız umuduyla avlakyerine saat altı gibi vardık heryer dolmuş nerdeyse. sanki bebeğe denize gelmiş gibi olta atacak yer yok denebilir herzaman gittigimiz avlak yerine vardığımızda ne görelim adamlar ağları çıkarmışlar bota koyuyolar hemen girdik arabayla göl kenarına yegen zaten burnundan soluyo canı sıkkın arabadan iner inmez dediği tek kelime o ağ suya deyerse canınızı yakarım:eek: ben şoktayım yegen dur napıyon sakin oldiyene kadar yegen coştu adamlarda ne kızıyonuz kardeşim herkez atıyo yegen dururmu attırmayın sizde kardeşim diyo ben araya girdim ne kadarda olsa yegen bikere kafasına koymuş abi jandarmayı arıyorum dedim atmayın ağ dedim kimi ararsan ara dediler bende tam jandarmayı aramaya arbaya doru yürüyom telefonu alacam bizim yegen direkmen bodozlama adamların üstüne ama ne gitme :D yok dersin abi ne arada aldın sen o sopayı hangi arada buldun be yegen adamın sesini duymanızı isterdim arkadaşlar :D tamam bilader tamam yegene sarıldım yeter yegen adamlarada abi alı ağınızı gidin kardeşim burdan jandarmayı arıyom dedim adamlar ufak ufak mırıldana mırıldana bize sessiz sessiz söve söve gittiler .oltaları çıkardık ama insanda ne moral kaldı ne istek kamışları diktik kenara bıraktık oturduk yegenle 1 saat konuştuk nasiat nasiat üstüne napıyosun ni ye çoşuyon yegen sessiz ce söylerdik arardık jandarmayı gelene kadarda bekler dik deymez bu insana benzeyen ...hayvan desem sudaki hayvan ondan daha insandır heralde neyse saat sekizde oltalarımız suyla buluştu dokuz gibi biladerimle babamda yanımıza geldiler dokuza kadar dört adet sazan çıkardık bunlardan 3 israil sazanı birtanede karasazan oda limit altı olunca saldık geri saat oniki gibide toplandık döndük biz yegenle babamla biladerim kaldılar onlarda sabah yedi gibi göl kenarından ayrılmışlar on tane israil 4 adette kara sazan almışlar keyifsiz başlayan avımız keyifsiz bi şekilde bitti keşke dedik gelmeseydik dedik resim çekmedim daha dorusu neyi çekeyim dedim çekmedik saygılarımla

2. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Olsun mithat Hakedene haddini bir şekilde bildirmek lazım.
    sevgiler

3. emrahkaya

emrahkaya emrah

Favori Kamış:
    remıxon
    Favori Makine:
    technostar
    En İyi Avı:
    turna 5 kılo
    mıthat abı boyle sorunlar malesef sıkca karsımıza cıkıyo.en guzeli kımseye bulasmadan jandarmayı aramak.yegenınde nasıhatını ınsallah almıstır.saglıcakla kal..

4. Serdar UsLu

Serdar UsLu Serdar

Favori Kamış:
    Ryobi 295 40-125 g
    En İyi Avı:
    Grida 4 Kg
    Sağlık olsun bazen iyi bir stres atmak için gittiğimiz avlarda böyle sorunlar oluyor.Bir başka zamana daha keyifli güzel avlar diyelim.Avınız bereketli olsun rastgele .

Benimde gittiğim avlaklarda malesef limit altı çok balık tutuluyor tek başıma gittiğim için nazik bir üslüpla söylüyorum aman bişi olmaz diyorlar kovaya koyuyorlar bir dahaki sefer biraz izliçem yakalayıp kovaya koydular mı sahil güvenlik polisini arıçam kesin kararlıyım.

5. jq3800

jq3800 mithat

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    ???
    abi adamın gözü kara 3.5 önemli deyil dayakta yesem farketmez diyo yeterki ben onları caydırayım diyo arada olan bize :D olacak adam bekar bizimgi deyil bakacağıkimse yok

6. jq3800

jq3800 mithat

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    ???
    teşekkürederim arkadaşım aslında ben öyle yapacaktım sesizce jandarmayı arayacaktım ama böyle oldu tekrar teşekkürler

7. jq3800

jq3800 mithat

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    ???
    emrah bi laf vardır nato mermer nato kafa :D bizimki zaten mermerci olunca
    adam pek bişey anlamıyo kardeşim ama ilerde anlayacak :D :D :D

8. point.shot

point.shot rıfat kayar

Favori Kamış:
    Spro Precision Hot Spin 210 cm 5-15 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 3000FI
    En İyi Avı:
    Anadolu Alası Gökkuşağı 63cm
    Valla gene de bu seferlik ben bu yeğeni omuzumda taşırım arkadaş,adamları tırsıtmış işte, okurken "yürü be aslanım" dedim.

9. kral-ozcan

kral-ozcan ömer

En İyi Avı:
    7kg turna 100 cm ve 10 kg aynalı sazan
    Mıthat abı olsun yınede yanlısıyla dogrusuyla guzel bır macera:D
    ınslah baska sefere cok guzel balıklarla guzel bır rapor sunarsın .Her sey ıcın sagol abıcm :)

10. jq3800

jq3800 mithat

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    ???
    valla rıfat abi bende omuzda taşıncak adamsın diyom içimden ama bigün bizi sedyede taşımasınlar diyede bol bol dua ediyom valla

11. jq3800

jq3800 mithat

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    ???
    inşallah ömer kardeşim başka sefer çıkmazlarda bizded bi keyifle avlanırız av gerçi bahane ortam olsun yeter kardeşim teşekkürler daha iyi avlar allah sanada nasip etsin

12. point.shot

point.shot rıfat kayar

Favori Kamış:
    Spro Precision Hot Spin 210 cm 5-15 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 3000FI
    En İyi Avı:
    Anadolu Alası Gökkuşağı 63cm
    :D:D:D Allah iyiliğini versin :D:D:D

13. okyar5

okyar5 okyar kahraman

Favori Kamış:
    D.A.M ve Remixon kamış
    En İyi Avı:
    120 cm yayın ve 45 cm dağ alabalığı
    Sağlık olsun sıkmayın canınızı.Bu tip adamlar merak etmeyin her avlakta mevcut..

14. hızlı

hızlı nedret

Favori Kamış:
    sheakspear
    Favori Makine:
    sheakspear
    En İyi Avı:
    sazan 4200gr
    malesef ağbi bende fırsat bıuldukça aynı bölgeye gidiyorum ama manzara hiç değişmiyor,her yerde ağlarla çevrilmiş bir gölde avlanmaya çalışıyoruz.
    sizin karşılaştıklarınız en azından toparlanıp gitmişler ama emin olun az ilerde gene ağlarını suya saldıklarından hiç şüphem yok.
    onlar akıllarına koymuşlar bir kere kucaklarında taşıdıkları ağlardan zihniyetlerini anlamamanın mümkünatı yok.

duyarlı davranışınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum.

15. jq3800

jq3800 mithat

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    ???
    evet arkadaşım aynen öyle kesin kjesin onlar atmıştır ağlarını sazlıbosna zaten içler acısı heryer ağ dolu malesef ama biz elimizden geleni yapmamız lazım arkadaş teşekkürederim sana da rastgele balığın bol olması dileğimle

16. sapço75

sapço75 sabri

yenini tebrikediyorum arkadaşım onlar igi sozden anlamıyorlar herkez tepkisininigostermek zorunda jandarmayı arasanızda gelmiyor gelsede ilgilenmiyor kaçkere aradim belireli bherkeze saygılar iyi akşamlarolgeye bakıyoruz diyor

17. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    Mithat kardeş yeğeninin maşallahı varmış iyi cesaret ama sen genede nasihatları eksik etme arasıra kulağını çek alimallah neolur ne olmaz adamlar doludur size bir zarar verip kaçabilirlerde dikkatli olmak lazım;)
    ama boşa moralini bozmuşsun bak adamlar kaçmış gitmiş zafer kazanmışsınız abicim bakacaktınız avın zevkine inşallah bir dahaki sefere daha bol balıklı ve daha keyifli bir gece geçirirsiniz:) :)

18. jq3800

jq3800 mithat

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    ???
    aytekin abi zaten anlaştım sözde verdi bidaha böyle davranmayacak
    direk jandarmayı arayacaz abi kararbu bakalım yegen uyacakmı inşallah uyar abi saygılarımla abi teşekkürler

19. jq3800

jq3800 mithat

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    ???
    teşekkürler öyle ama ısrarcı olunca ilgileniyorlar sazlı bosnada
    saygılar

20. avcı51

avcı51 ilkay

saglık olsun abicim