En kısa süre içinda sazlıbosnaya gitmek istiyoruz bütün takımları hazırladık ama orda iyi balık veren yerleri bilemiyoruz , bizede çok uzak biyer bi kaç kez sırf yer öğrenmek için gidilebilcek durumda değiliz yardımcı olursanız çok seviniriz ilk amaç turna yakalamak ama sazlıbosada sazanda var diye okudum forumdaki topiclerde yardımcı olan tüm arkadaşlar için şimdiden teşekürler
selamlar hakkı kardeş aşşağıdaki haritada 1 rakamıyla gösterilen yer mermer ocakları oradan turnaya silikon vs atarsın aynı yerden sazana ve yayınada olta atabilirsin ama bu hafta sonu silivride buluşuyoruz orya gelirseniz dahada detaylı bilgiler verebilirim vede mırmır yakalarız saygılarımla Shot at 2007-07-04
aslında gelmek çok isterim ama kesin bişi diyemem acaba bir cep numarası olsa gelcek olursam orayı arayıp haber versem süper olur
deniz organizasyonları /7-8 temmuz silivri isimli topiğe cuma gününe kadar bildirirsiniz son gün size özelden tlf nosu verilir iyi akşamlar
selam. arnavutköy jandarmanın karşısından aşağı istikamete yol ayrılır. haraççı yolu. oraya sap. devam et haraççı-sazlıbosna tabelalarını takip et. o yol seni göle kadar götürür. göl kıyısından her iki yöne yol var. mermer ocakları geliş istikametine göre sol tarafta kalır. yolu takip et ulaşırsın.
Abi Ben Deniz Avcılığına bİR türlü Isınamadım.aytekin abinin silivride buluşuyoruz cümlesine çok sevindim.çünkü tatlı su avlağı buldunuz zannettim.(malum aytekin abi evliya çelebi gibi adam) bakalım nasip..ne bileyim göl daha keyifli ve daha muhabbetli bir ortam gibi geliyor bana..çoğu yer sakin..ormanlık..mangal yapabiliyorsun..gölgelik var..su durgun..balıklar büyük yani kısacası en vücut olarak dinlenebiliyorsun..hemde kafa olarak sakin ortam senin bütün haftanın stresini alıp götürüyor...