Sazlıbosna Husran 2

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında aidois tarafından paylaşıldı.

1. aidois

aidois

Favori Kamış:
    okuma zn 65/lıneaeffe
    Yine anlık bır hısımla, hadı sazlıga gıdelım dedık ve 4 kısı toplandık. Yanımızda sadece 4 olta vardı. Yanı dıger 2 arkadasımızın hıc bı ekıpmanı yoktu işte oyle bir organizasyon dusunun:)
    Neyse saat 02:40 gıbı yola cıktık, 03:20 cıvarı arnavutkoy e vardık. Ordan yukselen taze ekmek ,maya kokusu bızı mest ettı. Durduk ekmek salam kasar falan aldık. Saat 04:00 gibi oltaları atmıs keyıf kısmına gececektık ama baktık kı unutulabılcek en onemlı seylerı unutmusuz: cay ı yapmak ıcın tup ve ekmegın arasına koymak ıcın salam, kasar:D Neysekı 3-5 çalı gazete kandil yagı defter sayfaları kullanarak hıc degılse cay suyunu kaynattık:) Bos taze ekmegıde keyıfle yedık...
    Saat 06:30 a kadar bekledık tek bır vurus bıle alamadık, sadece bır oltayı toplarken bır yavru sazan vardı oda su çok sıg oldugundan suyun dısına alamadan surtunerek kurtuldu.:)
    Bir dahaki hedefımız omerlı olsun bare cunku hıc bısey tutamamak ınsanı şevkini kırıyor:(

Dilerseniz , boşluğumuzun kanıtı olarak 1-2 resim koyabilirim:)

2. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    .

Ozan Sizi yıkan,

Balık değil Malzemesizlik.

Tavsiyem Aytekin (ESABI ) abiniz ile gorusmeniz.

O na ulaşamazsanız Benden malzeme listesi konusunda yardım isteyebilirsiniz.

Balık tutmaya gittiğinde Kısmetin olmayıpta Balık tutamayabilirsin bu doğaldır.
    Ama O keyfi yaşayamazsan bu tedariksizliktir.

Sıkma Canını
    Bu Amatör balıkcının doğasında var.
    nede olsa Amatörüz...
    :)

:)

Sakın Pes Etme.

Selamlar.

Son düzenleme: 8 Eylül 2007
  3. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Tebrikler güzel av olmuş:DOzan abi aldığın adres doğru oraların ustası Aytekin abidir.Ben bir kaç şey söylemek istiyorum.Sazan için gitmişsiniz ama;

-Yemleme olmadan sazan avı olmaz.
    -2.30 saatlik sazan avı olmaz.
    -Keşke gitmeden foruma bir başlık açıp biz sazlıya gidiyoruz neresine ,neyle ,nasıl gidelim deseydiniz.Gölün derin birkaç yeri var,yemi var oltası var söylerdik.Umudunuzu kırmayın Tarkan abinin dediği gibi.
    Yine de bir iki resim olsaydı güzel olurdu:)

4. aidois

aidois

Favori Kamış:
    okuma zn 65/lıneaeffe
    Tarkan abi ; Aytekin abi yle bulusma calısmalarımız hep husranla bıttı(bızım tarafımızdan). Ama dediğiniz doğru her zaman eksiklerimiz oluyor.

Erdem kardeş; Sen de haklısın, ama onceden avlandıgımız yere gıtmeyı daha mantıklı buluyoduk her ne kadar sığ olsada. Dediğim gibi ani çıkan bir karar dı , ondan dolayı zaman dardı...

Yorumlarınız ve yardımlarınız ıcın tesekkur ederım....

5. oz0735

oz0735 Özkan

Favori Kamış:
    olta ve zıpkın
    En İyi Avı:
    28.2 kg sarıkuyruk(kuzu);4.7 kg levrek;1.5kg kofana;4.5 kg deniz turnası;2cm gümüş(alanya)
    bencede pes yok..yola devam..:D

6. rastgele41

rastgele41

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    5 kilo istavrit 1,5 saate
    yemlemeden önemli olan şanstır hatırlatırımmmmmm bunu

7. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Ben öyle düşünmüyorum.Tabi yemlemeden asla balık yakalayamazsın gibi bişey savunmadım ama yakalarsan da şansa yakalarsın..Zaten şans ta doğru şartların doğru zaman ve yerle düşük olasılıkta birleşmesi değil mi?;)Ben herşeyi yaptıktan sonra işi şansa bırakmayı savunurum.Sazana çapari atalım o zaman şansımız varsa takılır:)

Son düzenleme: 8 Eylül 2007
  8. oz0735

oz0735 Özkan

Favori Kamış:
    olta ve zıpkın
    En İyi Avı:
    28.2 kg sarıkuyruk(kuzu);4.7 kg levrek;1.5kg kofana;4.5 kg deniz turnası;2cm gümüş(alanya)

balıkta herşeyden önce şans önde gelir....
    kendimden örnek verecek olursam alanyada yüz kadar oltacının içinde en büyük balığı ve en çok balığı benim yakalamam.üstelik onların sabahtan beri uğraşmasına rağmen benim ikindi vakti gelip 2 saatlik bir çalışmam olması.
    bide tam takır balığa gidip yemlemeden tutunda herşeyi denememe rağmen hiçbirşey alamamış olmama rağmen bir oltacının yanımda yarım saatlik olta sallaması ile babacan bir balığı alması gibi...şansın yoksa emin ol hiçbirşey yakalayamazsın...