Sazlıbosna içler acısı

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında wolkanik tarafından paylaşıldı.

1. wolkanik

wolkanik volkan

En İyi Avı:
    Japon balığı 2 cm.
    Bize biraz yakın olduğu için sazlıbosnaya gitmeye karar vermiştik. Gece yola çıktık hava aydınlanmadan varmıştık gölete. Kahvaltımızı yapıp şafak vakti kıyıdan başladık at çek yapmaya. İlk turnamı yakalama hevesiyle gitmiştim ama tam bi hayal kırıklığı oldu benim için. Saat 9 a kadar tek bir vuruş bile alamadık farklı yerlerden denemeler yaptık. Tabi güneş yüzünü gösterince hiç hoş olmayan şeyler görmeye başladım. Parmak kadar kızılkanatları alıkoyanlar tırıvırı mıdır ne zıkkımdır onla uğraşanlar ağ atanlar vs vs... Kaya balığı ve kızılkanattan başka bişe avlayan görmedim ki bütün isteğim kaçtı zaten. Akşama kadar değişen hiç bişey olmadı. Sadece biraz temiz hava soluduk ve güzel bi piknik yapmış olduk. Göl ve etrafı her ne kadar pis olsada kış aylarından çıktığımız şu günlerde biraz çayır çimen görmek iyi geldi sanırım. Bunca olumsuzluğun içinden bi kaç güzel kare yakaladım.

[​IMG][​IMG]

Ve bunlarda pes ettiğimizi sıkıntıdan saçmaladığımızı belgeleyen resimler :D

2. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Sanırım halkımız bilinçlenene kadar doğal güzelliklerimizin çoğu yok olacak :(
    Oysa biz bu güzel memleketi atalarımızdan miras değil çocuklarımızdan ödünç aldık..

3. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    duyarlı insanların olduğu görmek sevindirici.

4. gençbalıkçı

gençbalıkçı Erdogan

malesf abi malesf:(

5. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    biz bilinçlenene kadar her halde kıyamet kopar adamlara tırıvırı atmayın diyosun pişkin pişkin sanane diyorlar biz bu zihniyete hiçbirşey anlatamayız keşke göller paralı ve kontrollü olsa daha iyi olurdu

6. wolkanik

wolkanik volkan

En İyi Avı:
    Japon balığı 2 cm.
    Kesinlikle haklısın Berkan abi :(