Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum ..Tek kelime ile balik bir tutku bende .yemesi,tutması,temizlemesi bile keyf benim için ..fırsat buldukça gidiyorum .Sitede ki arkadaşlardan ricam Sazlıbosna ile ilgili bilgisi olan varsa lütfen bilgilendirsin ..geçen eylülde iyi turna yakalamıştık ... herkese selamlar...
Hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim Sazlıbosna'dan turna alan arkadaşlarımız oldu, aşağıdaki linkten konuyu okuyabilirsiniz http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=9382
umut sazlıdan girdin şamlardan çıktın inceğiz yaptın KGB yi de geçtin terkoza gidebilirsin turnada comert davranıyormuş
ne yapalım arkadaş çok fazla meraklı butun sır avlaklarımızı sorguya çekti fazla geç olmadan yardımcı olmaya çalışıyorum
haklısın arkadaşım aynen öyle uzun zamandır uzak kalmıştım dogadan balıktan .Şu sıralar acısını çıkarıyorum adeta son 1 aydır her pazar dogadayım ..haftaiçi yeri tesbit ediyorum araştırıyorum.hafta sonu harekete geçiyorum..Bu yaza rotam şöyle antalya adrasan ( yol üstünde dere,göl,su birikintisi ne bulduysam ...) saroz (enez ) ve yedigöller e gitmek .umarım aksilik olmaz da gerçekleşir....
Aynen dediğin gibi arkdaşım uzun zamandır uzak kalmıştım dogadan balıktan .Şu sıralar acısını çıkarıyorum adeta... Son 1 aydır her pazar dogadayım ..haftaiçi yeri tesbit ediyorum araştırıyorum.hafta sonu harekete geçiyorum..Bu yaza rotam şöyle antalya adrasan ( yol üstünde dere,göl,su birikintisi ne bulduysam ...) saroz (enez ) ve yedigöller e gitmek .umarım aksilik olmaz da gerçekleşir....