Sazlibosna

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında afacan tarafından paylaşıldı.

1. afacan

afacan engin aksakal

En İyi Avı:
    Yeni geldim daha Siftah yok
    Sazlıbosna baraj gölünde köylüler tarafından göle atılan kilometrelerce agı ,bizler görüyoruzda,Orda günde 2 kez devriye gezen polis ekipleri neden görmüyor.Yoksa köylülerle aralarının çok samimi olmasının altında başka birşeymi var.:mad: :mad: :mad:

2. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
  3. fedo3

fedo3 feryat

engin kardeş baraj ve göllerden jandarma sorumludur polisi suçlayacağına git jandarmaya sor bilmiyorsanda bir bilene sor

4. oltacı_

oltacı_

Çok kişi İsim vermeye çekinipte şikayet etmediğinden bunlar başımıza gelmekte..

Yoksa şikayetler gerekli mercilere yapıldığında gayet güzel sonuçlar alınıyor.

Sahil güzenliğe şikayet ettin sonuç mu alamadın hemen bir Üst komutanlığa yazılı şikayet et.

Jandarmayımı aradın? ilgilenilmedimi, Hemen il jandarmaya yazılı şikayet et, Valiliğe şikayet et

Bilsek ki doğru dürüst şikayet etmeyi, çok konu kendiliğinden çözüm bulacak...

Sadece şikayetleri içimize atmıyalım, O zaman kimse bir sorun varmış gibi hareket etmez.

5. LapinCash

LapinCash

Bencede gidin jandarmaya ihbar edin .

Son düzenleme: 29 Haziran 2009
  6. ozanyurt

ozanyurt OZAN YURT

Favori Makine:
    SHAKESPEARE MEDALIST
    En İyi Avı:
    YAYIN 2,5 KG
    abi bende bi istanbullu olarak ençok avlandığım yerlerden biridir sazlıbosna. Sazlı bosna köyü girişinde balık av malzemeleri satan bi kardeşimiz var. Gerek köy halkı gerek sede solucan almak için dükkkanına girmiş olduğum kardeşim bana jandarma çavuşununda burada ağı var o yüzden kimseye karışmıyor dediler. Ben onların yalancısıyım ama görüntüye bakılırsa doğru söylüyor gibiler. Zaten bu sene sazana hasret kaldık bu sene aldığım tek sazan israil sazanı yakında istanbul göllerinde balık kalmayacak. Bizde herkez gibi tuzlu suya döneriz artık galata köprüsünde akraba gibi takılırız abi :D

İsrail sazanının olmadığı bir tane göl kaldı bildiğim gerçi oraya gitmeye çok niyetlensemde gidemedim kiloluk sazanların olduğu bir yer ağ mağ yok inşallah orayı da keşfedip mahfetmezler. Babama bile söyleyemiyorum abi talan olmasın diye :D

7. stillborn19

stillborn19 Sezai

Favori Makine:
    Kamış:Linaffe,Captain,Remixon makina:Virax Charizma
    En İyi Avı:
    Sudak 3 kg
    Jandarmaya Tek başına istediğiniz kadar ihbar edin kaale almayacaklardır belki 10 kere ararsan belki Okadar köyle uğraşıyor adam barajlara fırsatımı kalıyor bakalım ama amatör oltabalıkçılığı Derneği olsa dernek başkanını kaale alırlar çorumda olduğu gibi

8. arap58

arap58 Fatih

adamlar dün 50 mt ag atmışlardı suya yayın sazan felan çıkartıyolardı adaletsizlik.

9. dj-nursi

dj-nursi nursel

Favori Kamış:
    ......
    Favori Makine:
    d.a.m
    En İyi Avı:
    8.900 sazan
    Jandarmada ilgilenmiyo çakıl gölünü bilen varmı bilmem ufak bi göl silivri yakınlarında yürüylek 45 dakikada etrafından dolanabilirsiniz o kadar bi göl işte.Orda avlanıyoduk bi kaç sene önce jandarma geldi rastgelsin dedi yanımıza oturdu başçavuş rütbeliydi karşı tarafta iki tane bot vardı biri gölde geziyodu ağı kontrol ediyodu .Konuşma aynen şöle oldu ...
    -komutanım ağ atıyolar cezası var dimi bunun?
    -evet şikayetçimisin ...diye sordu
    -evet dedim gel o zamana karakola işlem yapalım dedi
    ölecede kapandı konu gece saat 01:00 falandı
    yani ilgilenmiyolar

10. polopolopolo

polopolopolo cihan

arkadaşlar b.çekmece gölünün en ucunda yani taş ocaklarının orda gece 3 gibi avlanıyodum ufacık bi kızılkanat geldi onu suya geri salarken çok büyük bi patlama oldu önce korktum tabi ama 50mt ilerde avlanan 2 adama sorduğumda dinamitle av yapıyolar dedi.havza koruma sabaha karşı geldi söyledim fakat bana sen balığını tut.dediler.jandarmayı aradım inanın 1 saat gelceklermi diye bekledim ama ne gelen var ne giden.