arkadaşlar kaç zamandır sazlıbosna diye gittiğim yer sazlıdereymiş yeni öğrendim sizden ricam kaybolmadan bi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
sazlıdere sazlıbosna ayni kaybolmadan ne için yardım ?? aşağıdaki linkte var aradığın http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=11525&highlight=sazl%FDbosna
Bu mesajı sabah yazsa idin Esabi (Aytekin) de oraya gidiyordu senide götürürdü. Oranın ve tatlısuyun uzmanı Aytekindir.Sazlı diye konu açmış. Şu anda kendisi orda olmazsa dönüşünde özelden ona sor seni aydınlatacaktır.
gökhan kardeş sazlıbosna diye bilinen yerin gerçek ismi sazlıderedir salıbosna oradaki köyün ismidir yani bildiğin yer doğru yer
Madem burdasın hadi sana bol şanslar dilerim .Kazasız belasız bir av olur inşallah.Aman keneye dikkat et koruyucu bir sprey alsaydın iyi olurdu.
aytekin abi bu altınşehirden kayabaşına çıkıp şamlardan aşağı iniyosun ve köy kahvesinin yanından geçtiğin zaman sağın ve solun göl yolun bitiminden sola girdiğin zaman yaklaşık 5-10 km sonra mermer ocakları geliyor doğrumu biliyorum
doğru kardeş yalnız mesafe tam 8 km cebimi kendi konuma yazdım gelirsen buluşalım benim şimdi çıkmam lazım daha solucan bulacağım canlı yem tutmak için
gökhan kardeş demekki düsündügümüz yer dogru yermiş buda demekki haftaya ordayız kısmet olursa bide acaba orda yayın için solucan iş yaparmı acaba
solucanını orada kayabalıkları anında temizler sülük ve diğer yayın yemlerini kullana bilirsin birde gölün çevresine bol miktarda ay çiçeği ekmişler yanınıza preslenmiş ay çiçeği küspeside alın sazan için