Bugün sabah 8 gibi sazlıdere barajı bölgesinde bulunan antik baraja ailecek hem piknik hem de balık tutmak için yola çıktık. Daha önceki konumda bahsettiğim gibi sazlıdere barajında tutmuş olduğumuz tatlı su levreklerinde bol miktarda parazit vardı. Bir umuttur parazit yoktur diyerek antik barajı tercih ettik. Etrafda solucan arayışına çıktık fakat tek bir solucan bile bulamadık. Gitmek isteyenler olursa yanına bol miktarda içme suyu getirsinler çünkü ulaşılabilecek bir su kaynağı yok. Çantamızda bulunan küçük kurt sahtelerini takarak atmaya başladık. Attığımız bölge sığ gibi duruyordu ve çektiğimiz balıklar gerçekten küçüktü. Daha sonra yer değiştirdik. Eklediğim resimdeki kırmızı işaretle işaretlediğim bölge antik baraja ait. Eğer gidip av yapıp dinlenmek istiyorsanız mavi renkle işaretlediğim bölgeye gidin. Suya girmek isteyen suya giriyor. İri boyutlu balıklar avlanıyor. Sonuç olarak. Balığımız tuttuk. Ben bir merakla ilk tuttuğum tatlı su levreğinin içini açtım ve aynı sonuçla karşılaştım. Parazit. O illeti gördükten sonra yakala bırak yaparak vakit geçirdik. Eğer bu bölgeden balık tutan arkadaşlar varsa lütfen tuttukları balıkları kontrol etsinler. Saygılar.