Sazlıdere (Şamlar) barajı bitmiş...

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında limon38 tarafından paylaşıldı.

1. limon38

limon38 orhan

Favori Kamış:
    Alba Star 3282 Leo 3.50 Kamış
    Favori Makine:
    Banax sx3000
    En İyi Avı:
    Turna 61 cm
    Öncelikle merhaba arkadaşlar bugün arkadaşlar ile öğleden sonra hem muhabbet edelim hemde balık tutalım diye çıktık yola yaklaşık 4 5 saat bekledik atmadığımız kaşık silikon balık yem kalmadı ama sonuş kocaman bir 0 eskiden oltamıza kızılkanat takılırdı ama o bile artık yok yazık gerçekten Koskoca baraj da balık kalmamış...:(

2. ESER BABAOĞLU

ESER BABAOĞLU ESER

Favori Kamış:
    REMİXSON MASTER 4 MT
    Favori Makine:
    REMİXSON MAGNUM 6000
    Slm Normal Deyilmi Arkadaş,balikçiyiz Diye Geçim Kaynaği Sağlamak Adina Balik Yasaği Bitmeden Bazi Arkadaşlar Kişin Ortasinda Ağlarini Serip Küçük Büyük Ne Varsa Toplarsalar Sende Bende Gittiğimiz Vakit Böyle Elimizde Koca Bir Sifirla Geri Döneriz,tabiri Cayiz Se Bir Tarafimiza Bakarak Döneriz,balik Yasa Var Göyya Ne Yasaği Arkadaş şikayet Ediyorsun Orali Olan Yok.

3. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Haydin hayırlısı bakalım,,,Allah rahmet eyleye..

4. S3RKaN

S3RKaN Serkan

Favori Kamış:
    CAPERLAN-SEA COAST S 420 TELESCOPIC
    Favori Makine:
    CAPERLAN-MERIDIAN 50.
    En İyi Avı:
    Sazan
    Balık var yok değil ama balığı ağla yakalayıp köy girişinde sattıkları için tutulacak bişey kalmıyo öle bos bos gidip geliyoruz :( o bölgede balık tutulacak daha güzel noktalar var bi araştır derim :)

5. limon38

limon38 orhan

Favori Kamış:
    Alba Star 3282 Leo 3.50 Kamış
    Favori Makine:
    Banax sx3000
    En İyi Avı:
    Turna 61 cm
    Walla serkan kardeş her yerine baktık her yerden olta attık ama yok

6. trexism

trexism mehmet

dün bende sazlıbosna barajındaydım. sertme ile parmakkadar balıkları kova kova topladıklarını gördüm. yazık yani.

7. KANARYA

KANARYA İSMET KURTTEKİN

En İyi Avı:
    TURNA
    Sazlıdere Barajı geçen sene kurudu

Sazlıdere barajında yılın 365 günü kalkmayan ağlar topllanmadığı sürece kimse balık tutmaya gitmesin Ben balık tutmaya gidiyorum diyenler yanlarında piknik malzemelerinide götürsünler sadece çok güzel piknik yaparlar. Manzara güzel temiz hava ve yanlarında götürdüğü gıdalar mevcuttur.

8. holly

holly YUNUS EYÜP

Favori Kamış:
    albastar
    Favori Makine:
    shekspir
    En İyi Avı:
    kefal-3,780 gr
    üç kuruş para kazancaz die yavru demeden ağla hepsini topluyolar bizde sabahlara kadar boş boş beklios yokmu bunları durduracak kimse yaaa

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 20 Haziran 2011
  9. #sevgin

#sevgin Sevgin Ziya

Favori Kamış:
    Sertfishing/virtuo/3.30
    Evet,Şamlar bölgesinin hali içler acısı.Amaaan ! nasıl olsa burada balık yok,her taraf ağcı dolu deyip kimse uğramıyor artık oralara.Haklılarda.Denetim sazlıbosna barajında artık polisin elinde bildiğiniz üzere abilerim.Ama gerçekten çok bilgisizler.Sadece mesai saatini doldurmak için dolanıyorlar göl etrafında.Ağcılara sesini çıkaran yok.Kurulan rodpod,alarm düzeneklerine takmış durumalar hatta :D Bu malzemeler ile göle elektrik verdiğimizi sanıyorlarmış.Eğitim şart yani :( :p Ne diyelim,her hafta sonu balığa gitmemek gerek,o içler acısı olan göllere gidip biraz yemleme yapmak,2-3 ağcı ihbar etmek bu "iyi balıkçılık" yolunda emin adımlarla ilerlememizi hızalandıracaktır diye düşünüyorum.

Bu olayların sadece yukarıda yazdıklarım ile sınırlığı olmadığını biliyorsunuz abilerim,saygılar. :)

10. ErhanUgurlu

ErhanUgurlu Erhan

Favori Kamış:
    Çelik Karbon Hepsi
    Favori Makine:
    Banax sx 5000
    En İyi Avı:
    12 Kilo yayın
    Şamlar evime çok yakın bir mesafede olmasına rağmen asla balığa gitmem sebebi şu. Tanıyan arkadaşlar vardır benim bir Sazan tutkum var. Sazan Avlağı Mutlaka önceden yemlenmeli ve Sazan Avında Sessizlik Şart.
    Şimdi şamlarla bağlantısı şu ; Şamlar o kadar kalabalık bir mekan ki ne yemlediğiniz yere ertesi gün olta sallayabilirsiniz. Nede sessiz bir köşe bulabilirsiniz.
    Orda ;
    1-) Dediğiniz Üzere Yüzlerce Ağ seriliyor.
    2-) İnanılmaz Kalabalık ve Eline Olta alan 8-10 iğneli küspe takımları tırıvırılar , Serpmeler Atılıyor bakan yok.
    3-) Yine Çok değişik amaçlarla (Mangal yakmak , içki içmek , otele parası olmayan abazalar bile maksatları doğrultusunda ordalar ve denetim SIFIR.

Dolayısıyla Evime 10 km mesafedeki bu Mekana Gitmemeye özen gösteririm..
    EVET Başımız Sağolsun Şamlar Öldü...

11. nedim gürler

nedim gürler Nedim Gürler

Favori Kamış:
    remixon
    Favori Makine:
    yok
    En İyi Avı:
    3-4 kg sazan
    :( OOf of!

12. KÜSBECİ

KÜSBECİ AHMET TUTKUN

Favori Kamış:
    okuma epix v2 3.90 ve 3.5lbs
    Favori Makine:
    okuma longbow lb 65
    En İyi Avı:
    4kg yayın
    ya arkadaşlar sazlıdere barajına arabayla 10 dakika mesafede oturuyorum her gidişimde hüsran bıktım artık yanımdaki tırıvırı ile malı götürüyo küçük büyük ne varsa topluyo bıktım artık gece gersin yer bulamzsın alemcilerden hadi yer buldun bu seferde çalgı çengi millet aleme geliyo balık bahane ama olan balıkta o şamataya kaçıyo eğer bu tarafa yolu düşen arkadaşlar varsa cumartesi akşamları gelmeden önce e-mail atsınlar bana buaraları azçok iyi bilirim usta balıkçılardan öğrenecek çok şey var diye düşünüyorum bide şu israil sazanlarıyla kaya balıkları olmasa bu gölde çok güzel olacak...ahmet_tutkun54@hotmail.com...

13. acrosea

acrosea emre

Favori Kamış:
    Shakespeare
    Favori Makine:
    banax 4000
    En İyi Avı:
    13,6 kg aynalı sazan
    walla arkadaşlar bende yıllardır giderim gölde balık bitti diye birşey söz konusu değildir AĞ lar konusunda hepinize katılıorum haklıyız ağcılar sportif balıkçılığı iğneliyor küçük büyük topluyor fakat şamlarda balık tutan arkadaşlar bilirler buranın yöntemleri çok farklı yaptığınız bir takım 200-250 metrer ileride işe yaramıyor dolayısıyla eski halinden bu yana orayı bildiğimden kaynaklı 3 - 5 defa boş döndüğüm oldu yasal boyutları gözetmeksizin yapılan avcılık avcılık değildir. ufacık balıkları toplayanlar çok sportif balıkçılık yapan her birey avlanma boyutlarına dikkat etmiş olsa bunları tartışmak yerine trofelerimizi kutluyor olurduk sizce haksızmıyım...

tüm forumdaki sportif avcılara rastgele...