katılımcılar; ben ve arkadaşım yer;bir sazlık kullanılan takım;2adet 3lü şamandıralı olta yem;ekmek içi süre;13:00-17:00arası okul açılmadan son kez balığa gidelim dedik hava bozuk gibiydi açıp kapatıyordu su bulanıktı , ama oltayı atar atmaz şamandıra hemen gömüldü... dedim tamamdır,balık bolluğu var bugün reeling reeling ...gerçi limit altıydı o balık bıraktık idk daha sonra 30dk arayla bir kaç balık daha ama hep limit altıydı...zaten bolluk filanda yokmuş biraz erken sevinmişim hasılat hihi ;7 sazan salındı alınan;0 sonuç;; EĞLENCELİ BİR GÜN GEÇİRDİK :laughing: :laughing: bu ilk gelen; bu da son gelen; çok fotoğraf paylaşamadımcyrr cyrr zaten bunlarıda orada bulunan biri çekip az önce maille attı...bende hemen buraya yetiştirdim
Balıklar 40 cm varmı bilemedim aslında Eminim vardırlar, güzel av olmuş tebrik ederim daha iyileri rastgelsin
Teşekkürler..) bizde emin olamadık zaten o yüzden saldık gitti zaten balık bahane balıkçılık şahane hihi rastgele...
Şu sazanın yeri bende ayrıdır o ağzını açıp açıp kapayışı falan çok tatlı geliyor bana seviyorum ben bunları yaa )