sevgili yakup hocam, yer tam bu tarif.. sanırım o güne has bir durum.. en iri kuppez 15 cm. var yok.. başkada bişi çıkmadı zaten.. çivar teknelerden aldığım duyum 1-2 kaba lidaki o kadar..
==-Sonuç.: SEFERHİSAR-SIĞACIĞA boşa geçirilecek zamanınız varsa gidin..==- Sığacık nasıl böyle olabilir? Oysa Sığacık bazı dostlarımın Favori yerlerinden. Çok güzel kayalıklar olduğundan bahsediyorlardı. Kesin teknecinizin azizliğine uğramışsınız. Bir daha gelmeyesiniz diye yapmıştır kesin. Gerçekten sizler adına üzüldüm.
merhaba... o sözleri söyleyen kaptan sallamış bence... çünkü akarcada 6 seneden beri oturuyorum ve akarca koyunun karşısındaki ada mercan fangri çipura karagöz ve levrek yapar... diğer tarafa güneş sitesi açıkları da gene aynı balıkları yapar ve derinlik buralarda 25 metre civarındadır...
Reha abi Bizi oralara götürecek organizasyonlar yaparsan seviniriz. İçinde Çipura geçen mesajlara karşı hassasım.
merhaba bülent abi sizin adınıza üzüldüm illa denize çıkınca balıkla dönülcek diye bişey yok ama tekneyle gidiyosan hele sığacık gibi biyerde açıldıysan mutlaka bişeyler denk gelir be abi; ben herzaman tekne denk gelip de çıkamıyorum ama sanırım kaptan pek uğraşmamış en azından bikaç yer değiştirebilirdiniz. ve kaptanın dediği gibi 6 saatlik yol almanızada gerek yok adanın açığında 30 metre civarını deneyin karagöz ve çipura yönünüden verim alırsınız ordada bişey çıkmazsa yarım saatlik yol alıp 60 metreyi mercan için denerseniz memnun kalacağınız kanaatindeyim.Bu işi çok iyi bilen birisi değilim ama özelden mesaj yollarsanız dahada yardımcı olmaya çalışırım. saygılar.