Sabah saat 8 sularında Ömer abiyle Cihangir abinin beni almasıyla av maceramıza başladık, önce herzamanki yemcimiz Zeynele uğrayarak bir miktar mamun aldık, sonra güzelbahçeden alış verişimizi yaparak dogru seferihisar azmak bölgesinin yolunu tutuk, bölgeye gelince hemen sazların arkdasına saklanarak şanmandıralı kefal talımlarımızı daha ömer abibi sabah erken saatlerde çıkarttığı ince kurtlarla suya yolladık ama vuruşlar, benim şahsi fikrim lodosun etkisiyle çok az sıklıkla ve zayıftı ama yinede birkac kefal aldık öğleden sonra azmağın denize döküldüğü yerden at çek denedim ama birkaç atış sonra Sevgili Cem ile beraber aldıgımız skaspare marka sırtıyı denize hediye ettim hemen arkdasından ömer abinin yakaladığı günün trofesi geldi zaten hava da iyice sogumuş ve akşam olmuştu çok keyifli bir gun geçirdim Cihangir abi ve Ömer abiye teşekür ederim Günün Trofesi Ömer abiden
Mutlu abi, manzaralara hayran kaldım. Hele son fotograf mükemmel. Sanki o çalkantıdan her an bir levrek çıkıp gelecekmiş gibi geliyor insana, ama şansınız yanınızda değilmiş. Balık az da olsa hep beraber güzel bir gün geçirmişsiniz. Tebrikler.
emrecim ben oyle umarak levrege at cek yaptım levrek gelicegine sırtı gitti kısmet deilmiş uzun suredir kıyıda at cekle bişi gelmiyor ne şans
Aman aman aman,bu balıksız sakin günlerde ne güzel oldu bu rapor Tebrikler Mutlu,Ömer abim ve Cihangir abim...
balık az olsada harika bir gün geçirmişsiniz ne güzel, malesef biz çalıştığımızdan hafta arasında mümkün değil çıkamıyoruz ama sizin bu maceralarıda gördükce biraz olsun o anları yaşar gibi oluyoruz tebrikler arkadaşlar bu hareketsiz günlerde sizler birazda olsa canlılık getirdiniz foruma
O kadar çabaya bazen deniz nankörlük yapıyor.vermiyor o kuzuları Olsun temiz hava almak kar kalmış yanınıza...
maşallah allah devamınıda erdirsin güzel bi haftasonu geçirmişsiniz balıkda var muıhabbette ellerinize sağlık
Bilgisayarı açtım biraz evvel,birde ne göreyim inanılmaz sevindiğim bir rapor. Babam,Abim,Kardeşim gizli gizli mini org. yapmışlar Tamda Fahir Atakoğlu dinleyip yorgunluk atarken ,sizlerin o tatlı yüzlerinizi görmek çok dahada keyiflendirdi beni,harikasınız. Allah muhabbetimizi artırsın (Komutanım ellerinden öpüyorum,sen hep böyle bu şekilde evlatlarının ,neferlerinin yanında ol,seni seviyoruz )
İşten çıktım, eve doğru yol alıyordum, tam evin önüne gelmiştim ki, bir baktım Ömer Abi'nin arabası yanımdan geçiyor o esnada o da beni görmüş durdu... Arabanın sağ tarafına geçince bir baktım KOMUTANIM, işte o anda çok sevindim... Ömer Abi ile komutanımı görmek beni çok mutlu etti, yüzlerinde ki o mutluluk ve tebessüm ifadelerini sizlerinde görmenizi çok isterdim diyeceğim ama fotoğraflarda da o kadar net ki ogülen yüzleri görmek... Bir güzel stres atmışlar hafta arası kaçamağı yapmışlar, yakışır abilerime tebrikler üçünüze...
Vayyyyyyy Benim bölgeme izinsiz girmek... Hemide bana haber vermeden. Benim balık sevdam burda başlamıştı. İlk balığımı burda ellerim ile almıştım. Uzun sazlardan kamış keser ucuna bir mantar sonra misina ve tek bir iğne ile ne lidakiler kefaller alırdık azmakta. Ömer abi, Cihangin abi ve Mutlu Ayrı ayrı tebrik ederim. Balıkla başlayan dostluğu sürdürmenizin şerefine...
saç ayağını oluşturmuşsunuz yine .. harika bir üçleme harika bir gün.. hepinizi kutluyorum.. varlığınız yeter.
İlk resimde Cihangir abi askerlik yıllarından fırlayıp çıkmış gibi. Tek fark elinde tüfek değil kamış olması. Hoş o da elinde değil ya Güzel yerdir orası. Ama av baskısı çok fazla üzerinde. Olta balıkçılığıdan bahsetmiyorum. Ne yöntemlerle balık avlıyorlar bir bilseniz. Hala balık olması bile şaşırtıcı zaten. Ekibe tebrikler. Devamının geleceğine hiç şüphem yok.
Evet sevgili kardeşim çok haklısın Aslında bu yöntemleri burda açıklamamız gerekli diye düşünüyorum Benim bizzat gördüğüm yöntemlerden ilki bitki kökleri kullanarak yapılan ve balığı sersemleterek yakalamak diğeri ise dinamit ile yakalamak.
abiler süpersiniz valla.çok güzel görüntüler.seferihisara okadar giderim ama şu sizin gittiğiniz azmağı bir türlü çıkartamadım yaww
en az pekmezci-yalcin abi-bulent abi uclusu kadar mukemmel ve kiskandigim bir ekip olmus. serin ama gunesli bir hava, hem tatli hem tuzlu su yanyana, guzel bir sargoz, guzel bir levrek, super muhabbet. tebrikler haftasonu allah bana da aynisini nasip etsin insallah. biraz daha fazla balik da fena olmaz tabii