Haklısın Namık Barış tebrikler kardeşim.. Biraz kendinden biraz da yakaladığın balıkların hikayesinden bahsetsen daha iyi olur demi...
Barış hoşgeldin Hızlı bir giriş olmuş Balıklar gerçekten seyirlik Ama bizler hikaye dinlemeyi de çok severiz Anlatırsan hepimiz seviniriz
İlk önce aramıza hoşgeldin. Güzel av olmuş TEBRİKLER İmza ayarlarınızı yaparsanız sizi daha iyi tanırız
hoşbuldum arkadaşlar Ben bunları yazın seferihisarda yakaladım tabi yalnız değil babamla beraber.Bunlar akşam suyu ama sabah suyundada süper avlar var en az bukadar.Bunları borukurdu ve sülünezle yakaladık ama gerçekten hayatımda bu kadar kalite balığı kendi açımdan bir arada görmemiştim benim için iyi bir tecrübe oldu.Ama burda hergün ve her suda aynı balık çıkıyor denedik birgün hem akşam suyu hemde sabah suyu gerçekten mükemmel bi av oldu karagözü yukarı çekmek süper bi zevk çok kafalı bir hayvan fangri ise bi ara kaçırdım sandım oysaki geliyomuş.Ve bu avlar kıyıdan yalnızca 200 metre açıktayani 12 14 kulaç derinlikte.
Goodmorning after supper..!!!!: Barış kardeşim, tekrar hoşgeldin... Ama... Şu ana kadar foruma 2 kez girmişsin. Biri 2 Eylül'de, diğeri bu akşam yani 10 Kasım. Aradan 2,5 ay geçmiş.. Olabilir.. İnsanlık hali.. Burada devamlılık mecburiyeti yok.. Ama 2,5 ay sonra o süre içinde sana yazılanları hiç dikkate almadan ( imza ayarları.. Tebrik mesajları..v.s.. ) hiçbirşey olmamış gibi kalkıp resimlerin hikayesini anlatıyorsun.. Yahu güzel kardeşim, insan bir giriş yapar, kusura bakmayın ara vermek zorunda kaldım vs.. Bana ne yazmışlar der okur. İmza ayarı neymiş der öğrenip yapar.. Damdan düşmez böyle be Barış.. Bağışla beni, alınganlığımı yaşıma ver.. Ama haklıyım di mi?
foruma giremedim baya bi ara verdim Doğru hem okuyorum hemde çalışıyorum bana pek zaman kalmıyor bu nedenle ama bundan sonra sık sık kontrol edicem.Uyarılarınız için teşekkürler..
teşekkürler arkadaşlar sağolun daha öncede belirttim forum a biraz ara vermiştim ama şimdi sık sık burdayım.Arkadaşımın dediği gibi seferihisar muhteşem biyer balık bol yani hergün en az bukadar yakaldık.