Şehitlerimiz için yürüyüş

Konu, 'Genel Konular' kısmında Cenani tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    halk malk yok abi bu işin sorumluları kürt halkı değil. benim kardeşimin öğretmeni has kürt ama bi o kadar vatan sevdalısı. türk kürt diye bi ayrımda yok zaten türk vatandaşı ve hainler var. türk olmak türk kökenli olmak değildir. atatürkün NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE sözü türk kökenli olana ne mutlu demek değildir. bu toprakta yaşayıp kendini türk vatandaşı sayan vatanı için çalışana ne mutlu demektir. kürtlerde kardeşimiz lazlarda. kapatılan konudada söyledim bunu türklerin içindende çıkıyo hainler. ama dağdaki itlerin ceremesini kürt halkı çekmemeli. çekmeyecekte. kimsede kusura bakmasın kadın çocuk bebek demeden öldürenlerle oturup konuşanlarında allah belasını versin. tutup öcalanı imralıdan çıkartırlarsa idam etmek yerine öcalanıda vururum çıkaranıda vururum! :mad: ama olay farklı şimdi baştaki amerikaya ses çıkarırda terör silahlı mücadele kurutulursa amerika kime satıcak uçaklarını füzelerini silahlarını. aaa olurmu hiç sonra. iki iki daha dört bu terör askerle polisle değil ama baştakilerle belki biterse biter ama şuankilerlede değil. kan dökmek elbette çare değil. ama bunu karakol basanlara öğretmen doktor öldürenlere işçi kaçıranlara bebek öldürenlere söylemek lazım ilk önce. ya bi kalk bi bak ülkene birşeyler yap sonra yolsuzluk yapmaya devam edersin. her gelen yapacak zaten ama bunca şehit verilirkende hesap vericekler intikam ağır olucak deme artık yemiyoruz kimse yemiyo. ayrıca atatürkün kürtlere size topraklarınızı geri vericem dediğinin bi belgesi varmı? yanlış anlamayın yalan söylüyosunuz demiyorum ama çok fazla kulaktan dolma söylenti oluyo bi belge kanıt vs varsa daha iyi olur.

son olarak şunuda unutmasın hainler. ne kadar şehit verirsek verelim HER TÜRK ASKER DOĞAR!!!

2. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    canım abicim olay tahsil falan değil. zengin çocukları. ya torpille egede tatil yaparlar yada bi şekilde çürük raporu alırlar sen tutupta üniversite mezununu zaten mevzide görevlendiremezsin yani yapmaman lazım en azından. bu ülkeye asker kadar tazecik bilgili beyinlerde lazım

3. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Mustafa, zaten amaçları batıdada bir Türk-Kürt çatışması çıkarmak, işin tek iyi tarafı bunca provakasyonlara rağmen bunu başaramadılar.Böylece batıdaki kürtleride işbirlikçi ilan ediyorlar.Yeni nesilleri yanlarına çekmeye çalışıyorlar.Tek korkum bu öfke ve infialin yanlış yerlere yönlendirilmesi, lütfen uyanık ve sakin olalım..(her ne kadar zor olsada)

4. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Furkan, emin olabilirsin ki askerde asteğmenler en saflarda olabiliyor.Sadece benim dönemimde birçok atğm. şehit olmuştur.Orası çok farklı bir dünya, umarımki sende gönlünce (aslanlar gibi) askerliğini yaparsın.

5. cengiz doğru

cengiz doğru cengiz

Favori Kamış:
    lineaeffe surf mill 4.20,okuma v system 2.70 10-40 spin,lineaeffe xr boat
    Favori Makine:
    Daiwa entoh 4500,okuma safina pro 40
    ben 2001 senesinde hakkari çukurca jandarma komando taburunda komandıo timde mayın dedektörcüsü olarak yaptım askerliğimi.bu olaylar evlat acısı gibi koyuyo bana o bölgeyi avcumun içi gibi biliyorum böyle bir saldırı olmasına orda akıl erdiremiyorum.

benim gözümde akp nin pkk dan hiç bir farkı yok aynı amaç için mücadele veriyolar bu ülkeyi bölmek ulu önderimizin kurmuş olduğu düzeni yıkmak çoluğundan çocuğun çıkar inşallah bunlar onların

6. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    he birde bugün en sinir olduğum şey konunun sürekli yön değiştirmesi. konu bir siyasete döndü bir dine. konu ne chp mhp akp sempatizanlığı nede din. akpye yüklenme sebebimiz chp taraftarı vs olmamız değil akpye tepkimiz verilen yüzlerce şehit ve bu sayının her yıl artması hala boş sözlerle milleti kandırması göz boyamaya çalışması. konumuz dinde değil siyasette!

7. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Arkadaşlar, o zaman kepenkleri kapatıp gidelim.Düşmanların amacı zaten bunu söyletmek.Bir düşünün bu söylemlere en çok kimler sevinir.Durum tespiti yapıyoruz diyorsanız, İstanbuluda bu ecdad fethetti, kurtuluş savaşınıda...İyi niyetinizden şüphem yok ama lütfen dikkat!!!

8. mustafa34

mustafa34 mustafa

Favori Kamış:
    silstar
    En İyi Avı:
    5 kg aynalı sazan
    bence herkes sakin olmalı

yani tabiki tepki vericez cigerimiz yanıyo ama yandıgını bu denli belli edersek dahada ileriye gidebilirler onlar bir mesaj vermeye çalışıyo bak istediklerimizi versezseniz böle böle olur diyolar biz umursamaz davranmalıyız eger sürekli caddelerde gösteri yaparsak ha diyceklerli mesaj yerini buldu onlara o şansı vermemeliyiz içimiz kan aglasada bunu yapacagız susucagız kurtuluş savaşında yüzbinlerce şehit vermişiz bir o kadar daha veririz ama ülkeyi vermeyiz herkes müsterih olsun arkadaşlar herkes içini rahat tutsun

9. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    kurtuluş savaşında verdiğimiz şehitlerin bi amacı vardı. bi amaç uğruna can verdiler. boşu boşuna can veriyoruz şuan. şilide öğrenciler devrim yapar biz burda aval aval bakarız anca. olayın özü budur.

10. mustafa34

mustafa34 mustafa

Favori Kamış:
    silstar
    En İyi Avı:
    5 kg aynalı sazan
    şuanda boşu boşunamı şehit veriyoruz

şehitleri boşu boşuna vermiyoruz belkide bir kurtuluş savaşı veriyoruzdur farkında olmadan savaşlar eskiden oldugu gibi borulu tüfeklerle yapılmıyo artık siyasal dinsel maddi olarak yapılıyor bir ülkeyi ele geçirmek için savaşmak gerekmiyo o yüzden 3 veya dört ülke bir araya gelip bir ülkenin üstüne oyunlar oynayıp o ülkenin ekonomisini çökertebiliyo yada çökertmeye zorluyolar bunu yaparkende tabiki ülkedeki bazı grupları kullanıcaklar biz akıllı olucaz ayrıca şili devrimini okudugun için şanslısın ama konuyla ne alaka anlamadım bir che yokki türkiyede biz che lerimizi 1972 lerde astık dostum neyse bence konuyu kapatalım ŞEHİTLERİMİZE ALLAHDAN RAHMET YAKINLARINA İSE ALLAH DAYANMA GÜCÜ VERSİN

11. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Hiç bir can boşu boşuna verilmez.Biz bu vatanın en ücra köşesinde, dağında, vadisinde her yanında her an varız, buradayız ve bekliyoruz.Dosta düşmana duyrulur demek için ordayız.Boşu boşuna değil, olsa olsa pisi pisine can verilir...

12. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    şu alakası var. bir ülkede ne zamanki halk ayaklanır kendi başının çaresine bakmaya niyet eder o zaman o ülkede birşeyler değişir. demiyorumki silahlanıp dağa çıkalım yada yakalım yıkalım. ama bu tepkiler sadece 10 un üzerinde şehit verdiğimizde gelmesin artık mümkünse hergün her gece yapılsın cafede çay içiceklerine bizle beraber istiklal marşı söylesin o tuzu kuru olanlar. bugün terörü lanetleyenlerde iki gün sonra unutmasın. sesimiz çıksın artık. biz burdayız uyumuyoruz burası sahipsiz değil diyelim. gerekirse ölelim ama burası türkiye diyelim. vatan toprağı namustur orda toprağa düşen her bi damla şehit kanı namusumuzdur. namusumuza sahip çıkalım. yada namussuz olalım...

13. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    isa abi birileri benim sıktığım kurşundan dolar dolar sent sent cebini doldurucak diye şehit oluyo benim abilerim kardeşlerim! hiç uğruna!

14. Cenani

Cenani cenani

Favori Kamış:
    Lineaeffe AC Casting 420
    Favori Makine:
    Okuma Rav-II 65
    En İyi Avı:
    1 kg 500 gr Gökkuşağı Alabalığı (Şemsipaşa)
    Arkadaşlar,

yine bir tartışmanın, çıkmaz bir kuyunun içine doğru gitmekteyiz. Bir vatandaş olarak bu konu ile yapabileceğimiz şey, elimizdeki tek oyumuzu doğru kullanmak. Oy kullanmakla da bitmiyor iş.

Demokrasi nedir öğrenmeliyiz. Demokratik haklarımızı bilmeliyiz. Bir milletvekili karşısında el pençe divan durmanın yanlış olduğunu, asıl ceketini vatandaş önünde iliklemek zorunda olanın milletvekilleri olduğunun bilincine varmalıyız.

Vatandaş ne zaman işveren olduğunun farkına varır bu ülkede, işte o zaman birşeyler değişmeye başlar.

15. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    yandık yani desene kerem abi. bu millet daha koyun olduğunun farkına varmadı ki...

16. ahtapot2

ahtapot2 Deniz

Favori Kamış:
    Okuma Cedros Telesurf 4,50 , Okuma Vsystem Spin 270 cm. 20-60 gr.
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV65 - Okuma PL865 - Daiwa Emcast Plus 5500 - Cabelas Tournament ZX4000A
    Terbiyesizlik yapma.. Yaşın başın, hayat tecrüben bilgin birikimin ne? Sen millete koyun diyorsun..

17. ahtapot2

ahtapot2 Deniz

Favori Kamış:
    Okuma Cedros Telesurf 4,50 , Okuma Vsystem Spin 270 cm. 20-60 gr.
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV65 - Okuma PL865 - Daiwa Emcast Plus 5500 - Cabelas Tournament ZX4000A

Elimizdeki oyu nasıl kullanacakmışız Kerem Bey? Hangi partiye verilmesini de sebepleriyle söyleyin bari..

Açıkça siyaset yapılacaksa hangi siyasi görüşe mensupsunuz bilelim..

18. greenfish

greenfish q

Devrim yapmak emperyalist güçlerin baskın olduğu ülkemizde kolay birşey değil.ülke içindeki en ufak bir karışıklıkta NATO ve amerikan güçleri ülkemize "demokrasi ve barış"ı getirecektir.(bundan emin olabilirsiniz)
    Kendi içimizden kurbanlar seçerek öfkemizi dindirmeye çalışmak yine bize zarar verir.Bütün olanların sebebi Amerika ve ülkemizdeki işbirlikçileridir.

19. Mercan

Mercan Hakan GÜVENİR

Favori Kamış:
    D.A.M EVEOLUTION TELE-X 300
    Favori Makine:
    muhtelif makinalar
    En İyi Avı:
    Kofana,Tartmadım
    İki gündür forumda yazılıyor,çiziliyor.Anlamıyorum.İyi,kötü herkes bir iş tutmuş çalışıyor,herkes bilir..Bir işletmede,yönetici yetersizse,ya istifası istenir,yada kovulur.Hala cansiperhane savunucuları var.Yanlış kardeşim yöneticinin izlediği politika bu kadar basit.Kimden soralım hesabını Bakkal Rüstemden mi.Bu konunun dinle,kitapla ne alakası var.Araptan girip,yahudiden çıkıyorsunuz.Sınırlarını,içgüvenliğini sağlayamayacaksın,orada oturup onu bunu suçlayacaksın.Sana kurşunu sıkanda ben müslümanım diyor.Bu işin dini kitabı yok.Gidip rica ettiler olmadı,yapmayın kardeşim din kardeşiyiz dediler olmuyor.Ne yapacağız pkk yı Allah mı havale edeceğiz.Yönetiyorsan çözüm bul.Bakkal Rüstem değil, Başbakan bulacak çözümü.Bitti..

20. dikmentr

dikmentr halil bahçetepe

Akp Mhp Chp Bizi İlgilendirmez Bu Gün Dün Veya Yarın Hergün Gelen Şehit Haberlerini Hükümetin Kararıyla çoğu zaten verilmiyor. 24 şehit 1 kez yanlış o 54 Şehit- 28 yaralı olacaktır bizzat sağlam kaynaktan aldım haberi ailemde gazeteci bir kişi var.

şimdi şehit olmak güzel birşey. ama Şehitle dalğa gecilmesi Hatta şehiti silip ölen ölmüştür biz yolumuza devam edelim şeklinde bir konuşma. Bir Tarafta Hükümet tarafında Gazileri döverek Konuşmak Farklı bir olaydır.

Tabikide türkiye ganyana gaze getiren kişilerde var. Tabikide o haberi duyunca internette sanalda rahat rahat kelimeleri atıptutanda var.
    Ama Şu vardır Türkiyenin Şehitleri Ölümsüzdür. Onların Ruhları Adında Konuşmak Bile Olmaz. Onlar Çatışma Esnasında Kendi İçin Çatışıyor O anda Ülkem İçin catışıyoruz diyemez kendi canı var bir hayatı var. Adam ates altında vatan için buraya geldik demiyor. bir canı kurtarmaya calışıyor.
    Vatanda O Esnada Korunuyor yanlış anlamayın. Bir Savaş Degil Bu Olay.

Şavaş olursa vatanı korur askerimiz doğrumu
    Bu Savaş Degilki Askere Yönelik Asker Kendı Canını Koruyacak İlk
    Sonra Karşılık versin Ülkeyi Tabur Vurarakmı Ele Gecircekler Resmen Ses Getirmek Amaçlı Olay yaratmaktır.

İşte Herangibi Bir tv kanalında dün izliyordum F16 KALKTI herikopterler kalktı şavaş var diyor adam. Adam öyle güzel heycanlı heycanlı anlatıyorki reyting icin bıktım kapattım. Sadece Doğuda Askerlik Yapan Tek Yorumu Yapar. Ben yapmadım Ben bununle ilgili konuşamam

Şu vardırki her şehit haberi oldumu f16 kalkıp bölgeyi bombalıyor.
    O adamlar 300 kişi gelip bir karakolu basıyor ve aksamda evlerine gidip tvden yaptıklarını izliyor dağda o adamın işi olmaz kaçamaz. Gündüz Koruyucu Halk Akşam Terörist

Terör Yenmek istiyorsak İlk önce terörün para kaynagını sonra silah gibi kaynagını o bölgede en son sıkıyönetim uygulaması İçerdekiler zaten yavaş yavaş Son Hamlesini yapıp Susucaktır. Diye Düşünüyorum.

Bu Lafı Tekrar Söylüyorum. Apoyu Pkk istese Şuanda Oradan Kaçırır
    Apo İmralı Çok rahat Sıçak biryerde banyosu bir dedigini iki etmiyorlar.
    Yatarak emir veriyor adam. Kaçarsa Zaten Kaçarsa Öyle Keyfi olamıcak.

Bu şehit haberlerini Hükümet bugun göstermeyin diyecek Nereye kadar geçiçi olacak bu şehit haberini göstermemek Düşündürücü.

TEK VATAN ODA TÜRKİYE TOPRAKLARI.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.