Bu gece 13 genç kardeşimizi daha hain saldırılar ile toğrağa verdik.Halk olarak hak etmiyoruz ama bize haklarını helal etsinler,biz burada sevdiklerimiz ile güvende olalım diye canlarını veriyorlar ,beni canınızı vererek koruduğunuz için size borçluyum hakkınızı helal edin size cennete gidin diye dua etmeyeceğim çünkü oraya çoktan gittiniz bile,bu saldırılara karşı hiçbir tepki koymayan bütün devlet erkanını ise beddualar ile anıyorum.
Hepimizin acısı büyük ama birde onların ailesine düşünelim Allah onlara sabır yüce ŞEHİTLERİMİZE gani gani rahmet eylesin. Bu meclis türk askerine hala sınır ötesi harekat için yasa çıkaramazsa yazıklar olsun Allah onlara bu acıların daha büyüğünü yaşatsın. ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ.......... APONUN P.....LERİ DURDURAMAZ BİZLERİ...
abicim helal olsun bu akşam ki olay gerçekten çok üzücü ama bence sadece üzülmek yetmiyor eğer bu terör denen nalet şeyin VATANIMIZDAN savaşla atacaksak hepimiz gidip savaşalım biz her zaman ŞEHİTLERİMİZE dua ediyoruz onların sayesinde yataklarımızda rahat uyku çekiyoruz ben diyorum ki artık bunu devlet büyüklerimizde haberleri seyredipte görsünler ŞEHİTLERİ ne gerekiyorsa yapsınlar beceremeyeceklerse bıraksınlarda terörle baş edebilecek birisi gelsin
arkadaslar bende mynette okudum sirnakta 13 askerimiz sehit olmus Allah cezalarini versin bu insanlarin...bir insan hayati bu kadar mi ucuz?elleri o tetigi basarken bu insan da benim gibi bir insan onunda annesi var babasi var,sevdigi var,seveni var cocugu var bekleyeni var diye hic mi dusunmuyorlar...kendilerini bu vatan evlatlarinin yerine hic mi koymuyorlar...bu nasil bir insanlik bu nasil bir görus ve zihniyettir..ne icin bu savas ne icin bu dökulen kanlar...bu dunya kimseye kalmaz,neyi elde etme savasidir bu hala... Allah sehitlerin ailesine ve tum sevenlerine sabir versin...
Terörle Mücadele Yüksek Kurulu, Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek başkanlığında, Şırnak'ta 13 askerin şehit olması üzerine yarın acil olarak toplanma kararı aldı.Terörle Mücadele Yüksek Kurulu, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'in başkanlığında, Şırnak'ta 13 askerimizin şehit olması üzerine yarın acil olarak toplanma kararı aldı. Daha yeni akılları başlarına geliyo kaç tane ocaklar söndü.Bi türban bi avrupa birliğine taktılar bu kadar insan evladı ölüyo yeni akılları başlarına geliyo HEPİMİZ ASKERİZ pkk YA YETERİZ
Cumhurbaşkanı Gül, 13 askerin şehit edilmesiyle ilgili Genelkurmay Başkanı Büyükanıt'tan bilgi aldı. Şehitler, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ziyaret ettiği birlikten.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ''Terörü yaratanlar, besleyenler ve ona destek olanlar bilmelidir ki, Türkiye Cumhuriyeti'nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü koruma kararlılığı karşısında hiç bir güç duramayacaktır'' dedi. Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Gül, Şırnak'ta teröristlerin saldırısı sonucu 13 askerin şehit olması üzerine Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ı telefonla arayarak, olayla ilgili bilgi aldı ve başsağlığı dileklerini iletti. Gül, ayrıca yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti: ''Yaklaşık 1 ay önce ziyaret ettiğim Şırnak bölgesinde görevli bir birliğimize terör örgütü tarafından yapılan hain saldırıda, ülkemizin huzurunu, milletimizin güvenliğini sağlamak amacıyla görev yapan 13 askerimizin şehit edilmesi hepimizi derinden sarsmış, bizlere büyük bir acı yaşatmıştır. Terörün acımasızlığını, insanlık dışı vahşet ve şiddet isteğini ortaya koyan bu saldırı, terör örgütünün çirkin yüzünü bir kez daha gözler önüne sermiştir. Terörü yaratanlar, besleyenler ve ona destek olanlar bilmelidir ki, Türkiye Cumhuriyeti'nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü koruma kararlılığı karşısında hiç bir güç duramayacaktır. Türkiye Cumhuriyeti, büyük bir insanlık suçu olan terör karşısındaki haklı mücadelesini, milletimizin desteği, kahraman güvenlik güçlerimizin azmi ile her türlü şart altında yılmadan devam ettirecektir. Saldırıda şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı diliyorum.'' anadolu ajansı
Bütün kardeşlerimize Yüce Allah'tan rahmet acılı ailerine sabır diliyorum. Tek bir PKK lı terörist kalmayıncaya kadar terörle mücadelemiz devam edecektir. Bu uğurda en değerli varlığımız olan CANIMIZI SEVE SEVE VERMEYE yemin ediyoruz.. Hepimizin başı saolsun...
Bugün şehitlikte babanemin mezarına gittim oradaki manzarayı görmenizi isterdim,mezarlarda Türk bayrakları ,sevdikleri başında, inanılmaz bir görüntüydü,sonra tanıdığımızın bir mezarının yanında bir baktım eski 2 tane mezar , üzerinde 22 yaşında çannakkalede şehit oldu diyor ,böle eski püskü 2 tane yana yana 1918 yılından beri orda,nasıl kötü oldum, umarım şu düştüğümüz halleri görmüyorlardır yemin ederim insan ben bunun içinmi öldüm,bu araplaşmış Türk kalkı içinmi öldüm der,ben yarın mutlu bir şekilde yine balığa gidicem onlar.....
nefretle kınıyor lanetliyorum terörü anlamadığım bir şey var seçimlerde izmirde ist ank da 1milyon toplanan bu halk neden bu iş için büyük bir katılım düzenlemiyor neden harekete geçilmiyor bir şeylerin değişmesi gerekiyor sanırım
Abi keşke herkes o bir milyon gibi olsa asıl tepkiyi yüzde 47 göstermeli ama onlarda artık ulus bilinci Türk bilinci kalmamış araplaşmışlar.
Tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun... Konuşursam acı konuşacağım, inanın insanın dilinin olupda, dilsiz taklidi yapması kadar zor bir iş yok Güzel kardeşim bu ülke sadece, o meydanlarda toplanma yürekliliğini gösteren bir milyon kişiden mi ibaret sadece Düşün !!!
büyük bir katılımın ses getireceğini anlatmak istemiştim siyasi düşünmedim vededüşünmeyin lütfen çünkü hepimiz kardeşiz bu vatan bizim bizler şehit evladıyız
Bu ülkede halkın hiç bir tepkisi, artık ses getirmiyor. Bu milyonlarca sayıda olsa bile böyle... Bakın bu güne kadar ölen şehitlerimizin, canını veren şehitlerimizin katledilmeleri bile, kimsenin kılını kıpırdatmasına sebep olmadı, TSK' dan başka Ölüme burun kıvıran, benim çığlığımı duyacak mı sanıyorsunuz? Vay giden nice 13 şehidimize...
Allah 20 yasındaki vatan evladına kursun sıkan butun serefsizlerin belasını versin.. Dua ile olmuyor yarın birileri daha olecek.. Sadece dua yetmez.. Ulke siyaseti saglam durus sergilerse bu itlerin avrupalı destekcileri suyu keser ama nerdeeee
allah ailelerine şefaatçi eyler inşallah. doğuda çözüm zor neden zor halk desdekliyo çünkü terörü . desdeklemeselerdi bölücü örgüt kuruluşu partiyi meclise gönderirlermiydi. adam akşamdan terörist gündüz ise vergiden elektrikten muaf bir vatandaş.[/COLOR] allah belasını versin
Bir tane televizyon yayınını kesmedi arkadaş ben böle zihniyetin ta.... 444 1 178 rtük telefonu ben arayıp baya saydırdım... isteyen arasın...