Şehitlerimize Dua.

Konu, 'Genel Konular' kısmında SİNARİT tarafından paylaşıldı.

1. mzfozt

mzfozt

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    balık kaçtıkça büyür
    Allah ailelerne sabır versin

ayrıca
    ufuk arkadaşın dediğinden yanlış anlam çıkarmayalım. Ben bunu ortadoğunun son 20 yıllık tarihine bakarak söylediğini kabul etmek istiyorum.

saygılarımla.

2. SİNARİT

SİNARİT

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    LEVREK - AKYA - MIĞRI - MÜREN - KEFAL - USKUMRU
    Bir abimiz laiklik mitingine katılanları niye yine toplanmıyor dedide ona cevap olarak yazdım.

3. mzfozt

mzfozt

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    balık kaçtıkça büyür
    Laiklik değil cumhuriyet mitingi demek istedin galiba

4. AVCIYILMAZ

AVCIYILMAZ Şaban YILMAZ

Favori Kamış:
    Lineaffe 420 10kilos
    Favori Makine:
    Shimano ultegra 4500-5500
    En İyi Avı:
    3 kg Levrek
    ne ilgisi var %47 le bunun . ya ben neden bunları söylüyorum biliyomusun. bende o % 47 nin içindeyim ama araplaşmadım ve en az senin kadar türk ruhluyum. sen yukardaki yazını düzeltte konuyu bu boyuttan çıkaralım kardeşim

5. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Bu ülkenin %47 si değil, bu sorumluluk Türk kanını, damarında hisseden %100 ün tepkisi ile belki bir yere varır, ama " bananecilik " ruhuna işlemiş bir millet bunu asla yapmaz, boşuna yüzde vermenin ve bunu matematik ya da siyaset gibi basitleştirmenin hiç bir önemi ve anlamı yok... Zaten bu gibi, gerçekten sapma ve saptırılmalar yüzünden ölmedi mi sizce şehitlerimiz ? Kısır çekişmelerle kaybedecek zaman yok...

6. SİNARİT

SİNARİT

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    Neyse bu gece politik konuları tartışmak istemiyorum üzüntümüz büyük ,dediklerimin sonuna kadar arkasındayım ama akp ye oy verip o bilinci kaybetmedin ise seni gönülden tebrik ediyorum başka bir zaman konuşuruz ,iyi geceler.

7. poissonbleu

poissonbleu murat

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kocaağız 4kg
    lütfen konuyu değişik boyutlara çekmeyelim.
    ben bu olay karşısında üzülüp tepki göstermeyenin değil türk, insan olduğundan bile şüphe ederim.
    olay ''hangi balığa hangi yem konusu'' değildir.
    çok değişik boyutlarıyla ele alınması gereken çok ciddi bir konudur.
    ömürlerinin baharında olan 13 gencimizi kaybettik, acımız büyüktür ve işin daha acı yanı bu ilk olmadığı gibi son da olmayacaktır.
    bu şerefsizlere en güzel tepkiyi birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu göstererek vermeliyiz.
    bütün forum üyelerini bu başlık altında en azından bir cümleyle de olsa tepkilerini göstermeye davet ediyorum.
    ve mesajlarını yazdıktan sonra kısa bir süre de olsa bütün düşüncelerini bir kenara bırakıp sadece bu olay üzerinde yoğunlaşmalarını kendilerinden rica ediyorum.
    şehitlerimizin ruhları şad olsun, yakınlarına ve ulusumuza başsağlığı dilerim...

8. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Herkesin fikri kendine iş siyasete dökülüyor arkadaşlar ama şu % ye gelince şahsi fikrim şudur.
    % bilmem kaç oyunu verirken geçen yıllarınn sentezini yaptımı? ne umdu ne buldu?
    bir beş yıl daha var ve şu anda bölücü başının taraftarı meclise girdi....
    yılların boşvermişliği...ihmali..

İşte ülkenin gerçeğini dile getiren kardeşim in bir kaç cümlesi.. ve en doğrusu..
    agzına saglık..kardeşim.
    -ölenin arkasından istediğin kadar dua et.. ama aslında neden ölsünlerki?pisipisine..zira zamanında bu pislik temizlenseydi onlar ölmezdi..buradanda dualara gerek kalmazdı..

-bırakın millet cahil kalsın..okumasın.araştırmasın.tabuların çemberinde yaşasın.gözü açılmasın.hiç hesap sormasın herşeyi yaratandan beklesin..herşeye boyun eğsin..
    gayet net ve güzel taktik..bir ulusu uzun vadede göçertmek için..

-biz hala bir türban ile ugraşalım..anayasa yı değiştirmeye ugraşalım..orada fidanlar devrilsin.. biz ankarada kurumlar ve sivil toplum örgütleri ile ugraşalım..AB bizimle dalga geçsin biz hala onların eteğine tutunmaya çalışalım.ve hala o % bilmem kaç görmüyorki bu ülkeyi ırak veya filistine benzetecekler ve ardından aynı akibeti yaşayacagız..düşmanın amacı bu...

nasılda unutuldu Anafartalar+dumlupınar+çanakkale ve 9 eylül ...
    bir lider vardı zamanında tek başına fikirleri ile yaşanır özgür bir ülke bıraktı bize ve o bir insandı..
    bir sürü insan var şimdi o emanete bir türlü sahip çıkamıyan .
    yazık çok yazık..
    şehitlerime dua ediyorum.

Son düzenleme: 8 Ekim 2007
  9. ist balıkcısı

ist balıkcısı

Favori Kamış:
    şeyan olta -surf kamış
    En İyi Avı:
    daha öğrenecek çok şey var
    bu lanet saldırıyı kınıyorum. o şerefsizlerin son bireyine kadar bu memleketten silinmesi için elimden gelen ne varsa yapacacağım.

ayrıca tüm arkadaşlardan rica ediyorum böyle bir konu üzerine politik ve siyasi konuşmalar yapmayalım . bu konu %47 ninde %53 ünde taraf olmadan tek yürek olarak olarak sesini duyurması gereken bir konudur. bu konu bile siyaset konusu olursa her iki taraftanda şüphe ederim

10. abitarhan

abitarhan abdi

Favori Kamış:
    alba star
    En İyi Avı:
    pullu sazan 6,700 gr
    mübarek kadir gecesi öncesinde şehit olan tüm evlatlarımıza allahtan gani gani rahmet diliyor,ailelerine sabırlar diliyor acılarını paylaşıyorum.
    bence sınır ötesi harekattan önce meclis içi harekat yapılmalı.adamlar teröristlikten vekilliğie terfi ettiler ve şimdi teröristlere onlar bizim kardeşimiz diyorlar.demekki terör ve teröristler mecliste .bence öncelikle onlara harekat yapılmalı.

11. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Katılıyorum

12. can1963

can1963 Recep Can

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    turna 2,5kg
    Şehit olan kardeşlerimize Allahtan rahmet aileleline sabır diliyorum başımız sağ olsun...

13. bucalı

bucalı

Favori Kamış:
    olta,zıpkın
    En İyi Avı:
    6.800 gr sinarit
    TV'de terör

AĞLARSA ANAM AĞLAR GERİSİ YALAN AĞLAR

Şırnak'ta operasyon yapan time bomba ve uzun namlulu silahlarla saldıran PKK'lı teröristler, 13 askeri şehit etti. Saldırıdan sonra güvenlik güçleri bölgede hava destekli geniş çaplı operasyon başlatırken, sınırda teröristlerin kaçış noktaları top atışına tutuldu. Bu olay son yıllarda PKK'nın güvenlik güçlerine karşı en kanlı eylemi oldu.

Basit, kuru bir dille yazılmış ama eli yüzü düzgün bir haber metni değil mi? Dün akşam itibariyle televizyonların alt yazıyla duyurmaya başladığı metin aşağı yukarı her yerde buydu. 13 ocağa ateş düştü. 13 evladımız öldü. Haber kanalları dışında malum Pazar gündemini bölmeye tenezzül edene rastlanmadı. Türkiye şehitlerine ağlarken -en azından o 13 ev, ki yetmiyor anlaşılan- televizyonlarımız hiç bir şey olmamış gibi yayınlarını sürdürerek istifini hiç bozmadı.

Atv'de İbo şov dansözüyle, yıldızı sonradan parlayan Bengü'nün kıvırtmalarıyla şen şakrak programını sürdürdü. Star'da ise yeni aşıklar Ebru Gündeşli Osmantan Erkırlı, Bülent Ersoylu Popstar, bol kahkahalı bir program sürdürdüler.. Diğer kanallar da bunlardan pek farklı değildi.

Bir ülke pek çok şeyle baş etmek zorunda kalabilir. Başına çok çoraplar örülebilir. Belanın biri bitmeden diğeri başlayabilir. Bunların hepsi bir şekilde halledilebilir. Ama evlat acısını paylaşmayı unutan bir ülke bir gün kendisi için ölecek evlatlar bulamayabileceğini düşünmelidir. Güneydoğu meselesi eninde sonunda halledilecek ama bu aymazlık sürdüğü müddetçe o çocuklara bu duyarsızlığın hesabı nasıl verilecek?

ALINTI

14. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Evet Barış medya da aynı havada uyut+unuttur+hatırlayma+idare et+para kazan+bana ne.

15. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Boşuna yazmadım;

''GÖLGESİNDE YAŞIYORSAN BAYRAK SENDEN UTANMASIN''

Kim olduğun önemli değil bu bayrak ve vatan için birşeyler mi yapacaksın , önce korkma , kabuğunu kır artık. Meydanlarda yandaşları yürüyor toplanıyor sloganlar atıyor, mecliste askerimizle ve bizle dalga geçiyorlar, neyi bekliyorsun ki ışık biziz ne için yaşıyorsun bir amacın varmı?
    Terörü sen lanetleyince onların başına taş mı yağıyor sanıyorsun. Senelerdir haberlerde verilmekten normal magazin haberine döndü. Kimisi artık kanal değiştiriyor.
    ''Hepimiz kardeşiz bu vatanda'' kimi kandırıyorsun sen kendine yılan dokunmasın diye hepimiz kardeşiz masalına inan . Onlar tahta kurdu gibi içini kemirsin .
    ''Meydanlara çıkıp sesimiz duyuralım'' Kime duyaracaksın sesini, kulağının üstüne yatan hükümete mi? Yoksa onları destekleyen AB ye mi?
    Bazı zamanlar vardır. Tarihte de görebilirsiniz radikal kararlar alınması zorunluluk olur. O anlara yaklaşıyoruz ya sonumuz hayırlı olur umarım.

16. YAŞAR TAŞKIN

YAŞAR TAŞKIN yaşar taşkın

Favori Kamış:
    OLTA
    bu vatan uğruna şeğit olan kardeşlerimize alahtan rahmet dilerim bu ramazan günün de böyle saldırılar yapanları kınamak gerek daha şurada nekadar oldu seçimler biteli seçimden önce cumhuriyet mitingi yapılıyordu hırant dink için yürüyüş düzen lendi şimdi ne duruyoruz esaz ayaklan mamız gereken zaman şimdi fakat ateş düştüğü yeri yakıyor bu vatan bir bütündür bölünmez bunu göstermek için yürüyüşe keçmek gerek.

Son düzenleme: 8 Ekim 2007
  17. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:
    47 kg önce ben tuttum sandım ama galiba o beni tutmuş hala evliyim :=)
    Ulu önderim Atam ne yaptıysa çok dogru yapmıştır. Liderlik şimdiyi oldugu kadar gelecegide görmek ve hesaplamaktır. Ve benim atam bunu görmüştü ve biliyordu. bizide uyardı ama ne careeee.

Şimdi allahın yanına giden 13 canımızın neden katledildigini neden ailelerinden hain bir pusu ile ayrıldıgını konuşuyoruz. ve bence bu konuşma gibi daha bir çok konuşmalar yapacagız. Ne güzel en azından hala konuşabiliyoruz. Bir arkadaşım % dedi diye diğer arkadaşım ona sitem ediyor. biri digerini anlamadan kızıyor. Ama olsun en azından konuşuyor. eeeeee Nereyekadar

Biz deilmiyiiz cumhuriyet için binlerle ifade edilen rakamlarla meydanlarda toplanan ???

Biz deilmiyiz her şehit cenazesinde bayrak acıp pkk ya lanet yagdıran ???

Biz deilmiyiz bu memleketin idaresini oraya oturtan ???

Biz deilmiyiz amerika da bir polis araba caldıgı için insanı resmen kurşuna dizişini seyreden veya başka bir ülkenin başka yaşamların oldugu bir yerde rejim değişikligi adı hakkında o ülkenin deil de kendi ülkesinin yargı sistemi ile yargılayıp sonra idam eden ve aihm hiç bir şekilde ses çıkartmadan olayı seyretmesini gören ve bunu haketmişti diyen ???

ve yine biz deilmiyiz 30,000 evladımızın kanına giren, cumhuriyetimize küfreden, bu memleketin sınırlarını çizmek için canını veren ceddimizi yok sayan, ve hala evlatlarımızı öldüren çapulcuların başını yapan adamın emrine özel bir ada veren, özel doktor özel koruma özel aşcı veren vergilerimizle ona bakan ve bu konu hakkında hiç ama hiç konuşmayan ???

Ne diyeyim. gecen gün izmirde ki patlamalar için fikrimi yazarken yazdıgım gibi uzun laflara gerek yok az ve öz olmalı diye düşünüyorum ve yine gene aynı kelimeleri yazıyorum ...

Yönetimde bulunan abiler ve ablalar lütfen amerikadan gerekli izni alıp şu olaya müdehale edelim. kökten çözemessiniz biliyorum ama en aza indirmek için gerekli adımları atalım.

bizlerde unutmayalım

İhtiyacın Olan Kudret Damarlarındaki Asilkanda Mevcut dur.....

18. Yörük Efe

Yörük Efe

Favori Kamış:
    Şimdilik Olta, Sonra Zıpkın ve Dalış takımı da olacak.
    En İyi Avı:
    Şimdilik Pek Dişe dokunur bir şey yok.
    Barış'cım ; Gün geçtikce duyarlılığımızı yitiriyoruz galiba. Senin de bahsettiğin gibi , milletin yüreğine ateş düşerken diğer tarafta sazlı-sözlü duyarsız davranışlar insanın midesini bulandırıyor.
    Evet Barış ; Duyarlı insanların bir tek vicdan azabı o yüreği yanan anaların ateşini söndürememek ve o gençlerin acılarını paylaşmadan pervasızca eğlence düzenliyenlere hiç bir şey yapamamak.
    Allâh hepisine de rahmet eylesin. Geride kalanlarını da sabır ihsan etsin.
    Elden başka bir şey gelmiyor ki !..

19. SİNARİT

SİNARİT

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    Konuşsam faydası yok,sussam gönül razı değil.

20. mzfozt

mzfozt

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    balık kaçtıkça büyür
    insanları uyuşturmak için kimyasal madde den daha etikli metodları kullanıyıyorlar