selam arkadaslar aranıza yeni katıldım bu arada izmirde avlanıyorum fırsat buldukca izmirli arkadaslarla tanısmayı cok isterim herkeze rastğele
Erhan aramıza hoş geldin daha dun izmir olarak bir organizasyon düzenledik gayet güzel bir etkinlikti umarım sende bir daha ki organizasyonlarda aramızda olursun.
umarım biğ fish bende bu haftasonu balıktaydım biliyorsundur ıldırı tarafına ğittik hava birz bozuktu ama gene fena bi av değildi umarım sizin organizasyon iyi ğecmistir
sağol melih reis bu arada bizim tüm balık ekibine haber verdim hepsi su an buraya üye oldu böyle bi sitenin yokluğunu uzun süredir cekiyorduk herkezin emeğine sağlık
sağolun arkadaslar hepimize rast gelsinnnnnn bu arada bi sorum olucak bizin nacizane ama sağlam bi botumuz var nerde iiiii avlanırız bizim yerler maaaalesef artık sadece kıyıdan balık yapıo acıkta birsey kalmamıs genellikle ıldırı gerence koyu pınar tesisleri tarafına ğidiyoruz bilğisi olan varsa paylasırsa sevinirim sağolun simdiden
Erhan aramıza hoşgeldin. Çok şanslı olduğunu belirtmek istiyorum çünkü dileğin gerçek olacak. İzmir'li arkadaşlar ile bol bol görüşeceksin. Çünkü İzmir'deki arkadaşlar organizasyon konusunda açık ara önde gidiyorlar. Taş umarım Ankara'da ki arkadaşların başını yarmıştır...