avcı-1 İyi dedik hoşdedikte sohbete gelince bazı arkadaşlar ters etki yapıcak cevaplar vermeyi seviyo galiba. DÜNKÜ BOCALAMAMIZI KÜCÜK GÖRÜP SİTEDE ESKİ OLMAYI ÜSTÜNLÜK SAYIYOZ GALİBA
Dünü hiç okumadım ve bilmiyorum Eleştirilemkten ve hatta ifadeden bu kadar sinirlenip kırmızılaşıyorsanız sanırım yanlış yerdesiniz Burası kişilerin birbirini genel şartlar dahilinde rahatça eleştirebildiği ve alçak sesle her fikre saygı duyarak tartışabildiğimzi bir platform Çünkü adı FORUM ANLADIN MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Adaşım hoşgeldin herkes burada biribirne biraz takılsada kişinin şahsına yönelik değildir yazılanlar. Burası başka paylaşım paltformlarına benzemez birbirimizi saygıda kusur etmeden hem severiz hem tartışırız tekrar hoşgeldin
Aşkın aramıza aileye hoşgeldin paylaşımlarının devamını bekliyorum... Resim atma isteğin olduğuna göre aramıza bir mera avcısı daha katıldıği için mutluyum
Ben yokken neler olmuş burda ya.Neyse sanırım sorun çözüme yaklaşmış.Aşkın; eğer baştan beri yazdıklarımdan olumsuz bir şey çıkardıysan bu konuda çok üzülürüm.Ve sana cevap yazarak buna sebebiyet veriğim içinde özür dilerim. Alıngan bir arkadaş sahibi olduysak ona göre davranırım.Ama sadece bir yanlış anlaşılmaysa işte o zaman şimdiden geçmiş olsun