ben sıtenıze yenı uye oldum cep telefonu tamırcısıyım uzun zamandan berı ızmır guzelyalı kıyılarında avlanıyorum ve sızın sıteden çok arkadasım var herkese slm sımdıden
Arkadaşım, hoşgeldiniz. Umarım burayı beğenirsiniz.. Ancak : 1. Lütfen imza ayarlarınızı kurallara uygun olarak yapınız. İsminizi, doğum yılınızı ve yerinizi anlaşılabilir şekilde belirtiniz. 2. Güzelyalı kıyılarında avlanıyormuşsunuz. O yüzden http://www.balikavi.net/forum/forumdisplay.php?f=23 buradan 37/2 numaralı sirküleri, özellikle yasaklar ve tahditler bölümünü dikkatle okuyunuz.. Kolay gelsin..
Hoşgeldin. Güzelyalı kıyıları verimli avlar veriyor biliyoruz ama Cihangir abininde dediği gibi maalesef bu yıl yürürlüğe giren 37/2 nolu amatör balıkçılığı düzenleyen sirkülerce her şekilde balık avlanması yasak yer olarak belirtilen bir yer. Kınamak yada eksikliğinizmiş gibi bir anlam çıkarmayın lütfen. Bir çok insan gibi sizinde bundan heberiniz olmadığı belli. Bundan sonra üçkuyular vapur iskelesinden inciraltı tarafına doğru istediğiniz yerde avlanabilirsiniz. Ama Vapur iskelesinin Konak tarafı taa bostanlı vapur iskelesine kadar bu yasak içerisinde kalıyor. Bu konuda duyarlı olacğını ümit ediyor ve tekrar hoşgeldin diyorum.
Siteye hoş geldiniz... Artık balıkçılık üzerine harika bir ğaylaşım alanındasınız.. Keyfini çıkarın , ben öyle yapıyorum