Tüm balıkcı dostlara merhabalar. Ben Antalyadan İsmail. Siteyi zevkle takip ediyorum. En favori balığım mırmırdır.
Aranızda bulunmak çok güzel. Benim pek öyle anlatılacak balık hikayem yoktur. bir iki tane var o kadar onlarıda müsait olduğumda anlatırım. Kıyı balıkçılığdan daha çok zevk alırım. ve burda antalya da kıyı balıkçılığı o kadar bilinçli yapılmıyor. örnek burda yazın dahi GÜNDÜZLERİ kıyıdan balık tutuyorlar ve tutukları balıklar parmak büyüklüğünde mırmırlar anlıyacağınız tam bit katliyam yapıyorlar.
ben yazları ava akşam suyunda başlar balığın durumuna göre sabahlarım. Kullandığım yemler boru kurdu mamun ve birde ordaki fotograftaki beyin elinde tutukları bizim orda (yunanistan) ona cucun diyorlar.
gümülcine doğumlumusunuz ben gümülcinenin merkezinden ancak tatillerde gidebiliyorum. melih bey siz gidebiliyormusunuz ama izmirde çok göçmen vardır gümülcine doğumlumusunuz derken izmire ne zaman göç ettiniz demek istemiştim
evet izmirde göçmen bursa kadar olmasada çoktur, ama yunanistan göcmenleri yogoslav göcmenlerine ve bulgar göcmenlerine nazaran daha az, ben malesef gidemiyorum çok isterdim ama maddi durumlar