Selam arkadaşlar, Ben Antalyadan Gökhan, Siteye adaşım MGB sayesinde geldim. Aslında ben sizlerin bir kısmını onun sayesinde tanıyorum, çünkü o forumda bazı avlarını sizler ile paylaşırken bende oradaydım ( OKUYUCU OLARAK ) Bu güzel aileye bugun bende katılmak istesim. Sizlerin sayesinde zaman zaman bende çok faydalaı bilgiler edindim.Yaklaşık bir yılda baya şeyler ögrendim , halada ögreniyorum. Aslına bakarsanız ben küçük bir çocuk iken balıgı hiç sevmezdim .Kokusundan bile midem bulanırdı. Sofrada o akşam balık var ise sofradan kaçardım.Ama şimdi tam bir balık hastası oldum. Balıkları daha iyi tanıyabilmek için avlardan sonra tutugum balıkları kendi başıma temizleyip pişirme olaylarına girdim.Balıgın kokusundan nefrete eden ben şimdi deniz ve balık kokusunu özler oldum Balık avcılıgını bana sevdiren Adaşım Gökhana da çok teşekkür etmek istiyorum. Tabiki sizlerede. Sevgilerimle...
Vayyy adaş nihayet seni burada görebildik... Öncelikle kocaman bir HOŞGELDİN demek istiyorum. Burada çok şey paylaşacağına, güzel dostluklar kuracağına, ve en güzeli de en güzel avlara en güzel arkadaşlarla çıkacağına hiç şüphen olmasın... Daimi olman dileğiyle, tekrar aramıza HOŞGELDİN....
Aramıza hoşgeldiniz hocam..Bünye bayaa kuvvetli anlaşılan zehir geç sarmış bünyeyi.. Ama artık kurtuluş yok..Çekeceez bu keyifli hastalığı.. Sevgili Gökhan'a da teşekkürler seni aramıza kazandırdığı için..
İrfan, onun bünye bayağı kuvvetlidir... Hatta öyle kuvvetlidir ki, kayığın arkasına geçtimi önü sürat motoru gibi havaya kalkar...
Hocam bünyeyi görsen yine 1 yıl da ii dersin vallaaa .Bilen arkadaşlarımız bu bunyeden bahsetsinler. Sırf şu teknelerede rahat av yapabilmek için bu kış diyete başladım hehe
Gökhan kardeş hoşgeldin iyi paylaşımlar.. ..hoşgeldin demek için sırada bekliyoruz burada, iş ticarete dökülmüş
Evet Namıkcığım o benim. Hatırlarmısın O sabah teknenin deposundaki benzini boşaltmak için tekneyi sallayarak depoyu tek başına boşaltan ninik gökhan Hatırladın dimii...
Gökhan aramıza hoşgeldin... Sana bir abi tavsiyesi... Aklın varsa Namık-Gökhan(MGB)ve Mehmet ile balığa gitme Hele Namık'la aman amannnnnn
Niye ki Ahmet abi, Bizler insanlara balık sevgisini aşılayan mağsum Antalya Team iz. Kime ne zararımız var