selam.. beylikdüzü

Konu, 'Bölgeler' kısmında erolcinar13 tarafından paylaşıldı.

1. erolcinar13

erolcinar13 Erol

Herkese merhaba arkadaşlar. Ben Avcılar-Büyükçekmece civarlarında kıyıdan avlanıyorum, bu sezon pek ava gidemedim. Gürpınar civarında birkaç mırmır, birkaç ispari yakaladım. Bu ara gelen haberler doğrultusunda hedef balığım lüfer :) şu zamana kadar kısmet olmadı ama azimliyim.

2 iğneli klasik mantarlı takım kullanıyorum. Yem olarakta istavrit. Yalnız istavriti bütün olarak takıyorum. Yaprak olarak nasıl takılıyor pek beceremiyorum. Bununla ilgili yardımcı olursanız sevinirim.

Bundan sonra ve Paylaşımlarımda da bolca görüşmek üzere herkese bol balıklı bir sezon diliyorum.

2. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Erol deniz balıkçılığından anlamadığım için soruna cevap veremiyeceğim,sadece hoşgeldin der ve çok değerli tuzlu su ustalarından fazlasıyla cevap gelecektir

3. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    Erol merhaba

Çekmece'de genelde nerelerden avlanıyorsun?

4. erolcinar13

erolcinar13 Erol

genelde Kavaklı da balıkçı barınağı, gürpınar da futbol stadının oralarda olta atıyorum.en son küçükçekmece lunaparkın oraya gittim ama birşey yoktu..

5. zavullu

zavullu Soner

Favori Kamış:
    Alba star
    Favori Makine:
    Okuma Longbow
    En İyi Avı:
    47 cm Zargana,28 cm Kefal
    Erol Küçükçekmece Lünapark dediğin yer arıtmanın Avcılar kısmımı?????Zaten o bölgede sadece orası kıyıdan Lüfer yapıyor ama bu sene oradan hiç kimse Lüfer alamadı......

6. matti

matti murat

albatros sahilin orda pekmezci denen bi bölge var bide orayı dene derim,bölgeden lüfer alan arkadaşlar var ama ben iş yoğunluğundan daha olta atamadım.yem olarakta fileto izmarit dene istavritdende zarganadanda daha iyidir bence..rastgele

7. erolcinar13

erolcinar13 Erol

arıtmanın Avcılar kısmımı?????

evet. dün gece oradaydım. Olta atmadım 6-7 balıkçı vardı, konuştum saat 22.30 kadarda oralarda dolaştım. hiçbiri bir vuruş alamamış.

Şu fileto yem takma konusunda videosu yada anlatımı olan varmı.. ben düz takamıyorum fletoyu. o yüzdende düz durmuyor yemim.

8. poseidonv

poseidonv Cem Selvi

Favori Kamış:
    AlbaSTAR Pasha 50 Makine, Carbostar 3m. Kamış, Siglon V Misina
    Favori Makine:
    AlbaStar Pasha
    En İyi Avı:
    1.250 gr. Levrek
  9. erolcinar13

erolcinar13 Erol

Teşekür ederim..

10. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım

erol merhaba arkadaşım bende beylikdüzündeyim(adakent) bende yeni geldim antalyada yaşıyordum.birdahaki sezona birlikte başlarız inşllah.kavaklı kıyısından güzel zargana mırmır çinekop çıkar özellikle ambarlıya yolumuz düşerse oraları çok daha iyi bilirim.yeni sezona kadar sabredelim:)