Herkese merhaba arkadaşlar. Ben Avcılar-Büyükçekmece civarlarında kıyıdan avlanıyorum, bu sezon pek ava gidemedim. Gürpınar civarında birkaç mırmır, birkaç ispari yakaladım. Bu ara gelen haberler doğrultusunda hedef balığım lüfer şu zamana kadar kısmet olmadı ama azimliyim. 2 iğneli klasik mantarlı takım kullanıyorum. Yem olarakta istavrit. Yalnız istavriti bütün olarak takıyorum. Yaprak olarak nasıl takılıyor pek beceremiyorum. Bununla ilgili yardımcı olursanız sevinirim. Bundan sonra ve Paylaşımlarımda da bolca görüşmek üzere herkese bol balıklı bir sezon diliyorum.
Erol deniz balıkçılığından anlamadığım için soruna cevap veremiyeceğim,sadece hoşgeldin der ve çok değerli tuzlu su ustalarından fazlasıyla cevap gelecektir
genelde Kavaklı da balıkçı barınağı, gürpınar da futbol stadının oralarda olta atıyorum.en son küçükçekmece lunaparkın oraya gittim ama birşey yoktu..
Erol Küçükçekmece Lünapark dediğin yer arıtmanın Avcılar kısmımı?????Zaten o bölgede sadece orası kıyıdan Lüfer yapıyor ama bu sene oradan hiç kimse Lüfer alamadı......
albatros sahilin orda pekmezci denen bi bölge var bide orayı dene derim,bölgeden lüfer alan arkadaşlar var ama ben iş yoğunluğundan daha olta atamadım.yem olarakta fileto izmarit dene istavritdende zarganadanda daha iyidir bence..rastgele
arıtmanın Avcılar kısmımı????? evet. dün gece oradaydım. Olta atmadım 6-7 balıkçı vardı, konuştum saat 22.30 kadarda oralarda dolaştım. hiçbiri bir vuruş alamamış. Şu fileto yem takma konusunda videosu yada anlatımı olan varmı.. ben düz takamıyorum fletoyu. o yüzdende düz durmuyor yemim.
sanırım aşağıdaki link size yardımcı olur. Ben de b.çekmecedeyim. sizinle aynı azim içindeyim. Bu bölgede kıyıdan lüfer keşfi yaparsanız paylaşmınızı bekliyorum. iyi günler. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=8407
erol merhaba arkadaşım bende beylikdüzündeyim(adakent) bende yeni geldim antalyada yaşıyordum.birdahaki sezona birlikte başlarız inşllah.kavaklı kıyısından güzel zargana mırmır çinekop çıkar özellikle ambarlıya yolumuz düşerse oraları çok daha iyi bilirim.yeni sezona kadar sabredelim