ilk önce aramıza hoşgeldiniz.. tanışma bölümünde kendinizden bahsederseniz seviniriz .. imza ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz..
değerli harslan öncelikle hoşgeldin, imza ayarlarını yapmam ve bize kendini biraz tanıtman iyi olacaktır. biz bu haftasonu bir organizasyon düşünüyoruz http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=4774 buradan bakabilirsin. Karacabey'de ben birtek boğaz denilen sahili biliyorum, 1-2 kez gezmek için gittim. oralarda nereden tutuluyor. Mudanya tarafını düşünürsen haftasonu sen de gel.
mudanya/burgaz da limandan dip oltası atabilirsin..teke veya boru kurdu işini görür... çinekop çıkmaya başladı..dün ağlardan 5-6 kilo kadar aldık.tekneyle açılırım diyosan yine burgaz tarafında yak lüksü al kırkangıçları sarmısak zokayla..son bir haftadır baya bi aldım.. gemlik taraflarında inanılmaz palamut çıkıyo ancak tekneyle açılırsan tabi.. mudanya eşkel taraflarında kalkana atabilirsin..yalnız 2-3 oltayla beraber bir gecei feda etmen lazım.. tabi sadece kalkan değil pisi ve dil de bolca var rasgele
bursadan yeni üye arkadaslar herkese merhaba. ben de yeni uyeyim. adim hakan 28 yasinda tekstil firmasında çalışıyorum. bursada oturuyorum. ilk balık avcılığı tecrübem karadenizde ünv.okudum sağ olsun ev arkadaşım sayesinde oldu.
hoşgeldin hakan öncelikle imza ayarlarını yapmalısın bursanın neresinden ? 6 yıl kaldım orada emekteydim sağlık ocağında
Hakan öncelikle imzana yaşını da eklersen iyi olur. ben geçen hafta gündüz iskeledeydim, çok rüzgar vardı ve deniz dalgalı idi. Bol miktarda iri kefal aldılar (ben kefal tercih etmiyorum). saat 3 ten sonra zargana vardı biraz. çok durmadım. gece ne yapar iskele bilmiyorum.
aramıza hoşgeldin hakan, imza ayarlarında plaka yerine doğum tarihi yazarsan,ileriki sohbetlerde de yaşını biliriz.. rasgele..
hakan seninle aynı resmi taşıyan bir üye daha vardı ama adı aklıma gelmiyo. aynı yayını kullanıyo oda. bak sonra kavga etmeyin yani