herkese selam işyerimden balıkla ilgili siteleri incelerken sizin forum sayfalarınıza rastladım ve ne zamandan beri böyle balıkçılıkla ilgili muhabbet edebileceğim birileriyle yazışmam gerektiğini anladım.herkesi saygı ve sevgiyle selamlıyorum çok uzatmamak gerekir sanırım...
Merhaba zodiac, aramıza hoşgeldin Diğer konuda da belirttiğim gibi imza ayarlarını yaparak isim ve doğum tarihini de bizlerle paylaşırsan seviniriz Dilerim keyifli vakit geçirirsin, forumlarda görüşmek dileğiyle....
hepinize teşekkürler ama şimdi üzücü bir haber aldım bir tane uygun fiyatlı bot alıyordum 3.10 + 5 hp. tam parayı hallettim şimdi mesaj geldi verdim sattım diye sahibinden halbuki çok istiyordum onu alıpta balığa çıkabilmeyi botla ((
ya bişi soracağım bostancıdan kıyıdan balık alabilirmiyiz ne gelir benimde evim ümraniyede yani en yakın yer bana bostancı
Bostancı'dan saat 19,00'dan sonra istavrit alabilirsin... Kefal de var ama zorlaman lazım Yemli atarsan (tavuk göğsü) mezgit de alabilirsin... Bir de bazen çinekop sürüsü dolaşıyor ama çok nadir... Denk gelirse çinekop alırsın, çapariye atlıyor
VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER TEK BİŞİ BENİM İLGİMİ BİR TÜRLÜ CEZBETMEDİ O DA KEFAL AVLAMAK BİR TÜRLÜ SEVEMEDİM BEN BU KEFAL AVCILIĞINI YA NEDENSE AMA GENEDE TEŞEKKÜRLER