arkadaşlar aranıza yeni katıldık benim adım ünal. şimdiden herkesle memnun oldum.şimdiye kadar bu siteye girmediğim için gerçekten çok şey kaybetmişim ..ama olsun sonunda buluştuk.sizler gibi balık sevdalılarıyla bir arada olmak bana büyük bir mutluluk verir..umarız sizlerle güzel avlarımızı paylaşırız,.....
hoşgeldin...................... Umarım paylaşımlarınız gönlünüzce ve keyifli olur, şimdiden rasgelsin.......
Aramıza hoşgeldiniz. Asos, Babakale ve sivrice tarafında levrek yakaladığınızı yazmışsınız. Hangi yemle, Hangi olta ve tekniklede yakaladığınızı anlatırsanız bizi çok memnun edersiniz. İyi paylaşımlar.
hoşbulduk arkadaşalar,ahmet dostum biz levrek için 028 misine,02 capraz çelik igne.yem sardalye,kıyıdan kasnaklarla avlanıyoruz,sardalyyeyi ortadan bölüyoruz,kuruk kısmından igneye takıp kurşunsus olarak kıyıdan yaklaşık 10-15-metre suya bırakıyoruz,levrek seninde bildiğin gibi tam bir sabır işidir ve çokta uyanıktır yemi azına alır ,tuzak olmadıgından emin olana kadar azında götürür,o yüzden levrak avında çok sabır ve dikkat gerektirir.ani hareket balıgı kacırır..ama benim oltama takılırsa zor dostum.....
Ünal ,Murat , Mutlu , Zafer aramıza hoşgeldiniz de ,neden tek tek üye olmadığınızı anlayamadım Yoksa konu kirliliğini engelleme takımından mısınız
sevil hanım merhaba güzel bir soru....vallahi ben ünal olarak bu siteyi gördügümde yalnızz üye olmak yerine her avda ayni heyecanları yaşadıgım diger arkadaşların isminin oldugu bir nicle kaydoldum ama genelde ben nettle uğraşıyorum ,,,,,o yüzden paylaşımları ben aktaracadım genelde,,,zaten mutlunun başka bir üyeligi var..