selam arkadaşlar ben cemal arslan namı diğer harmandalı.... netde genelde bu nickle tanırlar beni... 1968 doğumluyum evliyim 1 oğlum var... ankarada etlik de ikamet ediyorum. balık avına sanırım 10 yıl önce başladım ama hemen şunu belirtmek istiyorum...nerede eski avlar... evet eskiden ankara çubuk 1 barajından ne sazanlar çekerdik...ama şimdi hiç bir yerde balık yok. 99 yılında kurtboğazından 10 kg luk bir sazan çektik...başkada yok...yani varda o büyüklükte yok... denemediğim yem kalmadı genelde kendim hazırlarım ama son 1-2 yıldır gerçekten nereye gitsem hep boş geldim...dikilitaş kurtboğazı çamlıdere sorgun...yok...balık falan yok... genelde akşam kamp kurarız...çadırı açarız...ve ailecek gideriz... her türlü hava şartlarında gideriz....yeterki balığa gidelim giderken yanımızda sucuk götürürüz...ki...aç kalmayalım...nasıl olsa balık çekemiyoruz...sucuk ekmek de süper oluyor yani... 8 tane kamışım var 8 tane kasnaklı dip oltası... belki yeri değil ama aklıma geldi...jandarmalar neden barajlara karışıyor bir kaç kez bizde denk geldik ve toplandık gittik...oysa her şey yasal...yani yasalara uygun davranıyoruz...sirkülere göre yasak yok...ama jandarmaya göre var...valla bu işten bir şey anlamadım.... neyse burası türkiye... mesafe farketmez her yere giderim...yeterki balık olsun.... laptopum bağlamam oltam bunlardan vazgeçemem... ankarada olup balığa gitmek isteyen yada balık organizasyonu yapılırsa katılmak isterim...günübirlik yada kamp şeklinde...her türlü varım... çok maceralar yaşadım...anlatsam gülmekten ölürsünüz... unutamadıklarım arasında dikilitaşta yağmurlu bir günde çamura saplandık kaldık...ailecek...sorgun da 2 günde 42 tane sazan yakalamam....kurtboğazında 10 kg sazan.... en büyük keyfim kamp ateşinde oturup çay içmek...sessizliği dinlemek...ve yıldızların altında uyumak....sadece soğuk yada yağmur olursa çadırda yatarım... en son 10 eylül de şabanözünde bir göletde oltamın ucundan kiloluk bir balık kaçırdım....yosunlara takıldı...oğlum kepçeyi getirene kadar balık kurtuldu.... şimdilik bu kadar...
Sevgili Cemal aramıza hoşgeldin. Ankara team'a renkli kişiliğiniz ile çabuk alışacağınızı sanıyorum. Sizden gelecek paylaşımları bekliyoruz... Bağlama haa sevdim....
hoşgeldin cemal, balık sporunun en çok zevk aldığım yönü bencede ,gece kamp ateşinin etrafında oturup ortam ne gerektiriyorsa onu içmek,sohbet etmek ve sizin de söylediğiniz gibi yıldızlar altında uyumak.. sabah kalkınca da geceden kalan közün üzerinde ekmek kızartıp yağ-peynir ve zeytin ezmesiyle kahvaltı etmek.... bak acayip canım çekti,,,,bayramdan sonra inşallah..
Hooop hoop sabah sabah ne bu yaa. Ekmekler, yağlar, peynirler, ama olmuyor ki ramazan ayındayız bizide düşün. Gece söfürde yemedin galiba Fatihcim.
hehheheee sanırım beni kastetti....yoksa ahmet isimli bir arkadaş mı var ??? zaten 01:17 de yazmışım buradan sanırım ne kadar ilgili olduğum ortada... bu arada herkese bu sıcak karşılama için ayrı ayrı teşekkür ederim...umarım en kısa zamanda tanışırız...en kısa zamanda av partileri kamp partileri yaparız.... ankara grubu ile tanışmayı çok istiyorum...
Merhaba Cemal Abi hoşgeldin sefalar getirdin. İmzana doğum tarihinide eklersen diğer forumlara yazı yazdığında bu mesajını okumayan arkadaşlarımız sorun yaşamaz. Ankara'da Organizasyon yapacağız inşallah Hoşgeldin.
Aramiza hos geldin Merhaba Cemal birde imza ayarlarina Dogum tarihini eklersen, her daim görür, hitapta kusur etmeyiz Rasgele
arkadaslar, arkadaslar hazir lufer zamani da gelmis iken baliga gitmek icin bir organizasyon olursa ben nasil ogrenebilirim? bu arada giden olursa bana da haber versin beraber gidek.. ben karaköy disinda hic lufer tutmadim
eyvallah dostlar... valla ankara grubu yada diğerleri farketmez güzül bir organizasyon olursa katılmak isterim...sizlerden çok şeyler öğreneceğimi düşünüyorum....