Forumdaki bütün kullanıcılara ziyaretçilere ve adminlere selamlar muğlanın fethiye ilçesinde bulunuyorum çok profesyonel balıkçı değilim daha doğrusu zaman bulamıyorum işim gereği ama bu yaz kovalarca balıkla birlikte resim ve videolarımı sizlerle paylaşmayı düşünüyor ve umut ediyorum saygılarla unutmadan bana RAMÇO diyebilirsiniz.Arkadaşlarım böyle seslenirlerde
Merhaba, aramıza hoşgeldiniz. Aşağıdaki linkten imza ayarlarınızı yaparak, isim, doğum yılı, bulunduğunuz şehir ve kan grubu bilgilerinizi de yazarsanız seviniriz. Keyifli paylaşımlar... http://www.balikavi.net/forum/profil...=editsignature
Merhaba öncelikle hoşgeldiniz Profilinizde bulunan imza ayarlarından Ad Soyad Yaş Kan Grubu bilgilerinizi eklerseniz seviniriz. Bunun yanı sıra paylaşlımlarınızı bekliyoruz. Lakin kullanmış olduğunuz av malzemelerinin içinde bulunan serpmeyi denizde mi? Tatlı su avcılığında mı? kullanıyorsunuz. Tekrar hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar
hoşgördük tekrar tekrar sizden edineceğim çok fazla bilgi olduğuna inanıyorum abilerim ablalarım kardeşlerim dostlarım Dediğim gibi Bana RAMÇO derseniz dahada mutlu olurum...