Selamlar balikavi.net dostları ben Aziz,25 yaşındayım.Ç.Kalede oturuyorum.7 yaşımdan beri Ç.kalede kıyı balıkçılığı ile ilgileniyorum ve inş ölene kadarda bundan vazgeçmiycem Çevremde benim gibi bu işin tutkunu bişeyleri paylaşa bileceğim ve yeni bişeyler öğrenebileceğim çok kimse yok ama siteye bir göz attımda burda aradığım dostlardan çok sizlerle çok güzel vakit geçireceğime inanıyorum,aranızda olmak çok mutluluk verici hepinize rastgele...
Aziz Tekrar hoşgeldin. İnşaallah burada aradıklarını bulacaksın. Bilmediklerini bizden alıp, bildiklerini bize vereceksin. Dostça.
Aramiza hosgeldin o zaman, eminim burdakilerde seni aralarinda görekten ve bilgi alisverisinde bulunmaktan mutluluk duyacaklar.
merhaba aramıza hoşgeldin umarım balık avı hakkındaki bilgilerimizi senin gibi arkadaşlarımızla dostça paylaşırız. rastgele....
Aramiza hosgeldin Aziz. Bu gunlerde Canakkale`li arkadaslarimizin sayisinda gozle gorulur bir artis var. Umarim en kisa surede bir ekip kurar ve aranizda yaptiginiz paylasimlarinizi bizlerle paylasirsiniz.
hoşbulduk dostlarım benim gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ederim mutluluğuma mutluluk kattınız hepinize rastgele
merhaba aziz aramıza hoş geldin. çanakkale çok güzel bir yer oranın kıymetini bil.inş.bir gün biz de balığa geliriz.