Herkese tekrardan selamlar... Uzun zamandır maalesef vakit bulup bir türlü forma giremiyordum ama artık elimden geldiği kadar siz dostları ziyaret edeceğim umarım... Eskisi gibi fotolar, videolar, hikayeler göndermeye devam edeceğim... Antalya' dayım, bir seyahat acentasaında operasyon departmanında çalışıyorum, en büyük hobim tabi ki balık tutmak ve yaşananları siz değerli dostlar ile paylaşmak... Bu formda ki paylaşım gerçekten çok hoşuma gidiyor, farklı yerlerden insanların aynı ortak noktada buluşması ve birşeyler paylaşması gerçekten çok güzel... Dilerim bu seviyeli ortam uzun yıllar boyunca devam eder... Siz balıkçı dostlarıma, tekrardan selamlar, Saygılar, sevgiler
merhaba MGB,board da ilk kez bir antalyaliya selam verme firsati buldum ben Can antalya merkezdenim ve bende turizm sektöründeyim.Eger operasyondaysan bir ihtimal tanisiyor da olabiliriz. Selamlar Can
Eski dostlardan birinidaha yeniden aramızda görmekten çok mutlu oldum özlemişim seni , hoş geldin kardeşim daha önceki gibi paylaşımlarını ve dostluğunu yeniden görmek dileği ileee
İnsallah Melih abi, bundan sonra elimden geldiği kadar sizlerle beraber olmaya calısacagım.... (islerden vakit buldukca... bazen oye yogun oluyoruz ki kafamızı kasımaya inan vaktimiz olmuyor) Bende burada ki sohbeti muhabbeti gercekten cok özlemisim... Bir kac gündür tekrar siteye girmek inan bana cok iyi geldi... Hatırlarsan sana ava cıkcam, bir sey cıkarsa sitede paylasırım demiştim... Bunun üzerine de vatoz cıkması bana ayrı bir neşe kattı.... Hep görüşmek dileğiyle, Hoşgeldinleri benden esirgemeyen tüm aradaşlara tekrar teşekkür ediyor ve GERÇEKTEN HOŞBULDUK diyorum....
sevgili MGB (gökhan), Bende merak edenlerden biri olarak seni tekrar aramızda gördüğüme çok sevindim burada olmadığın zamanlar site biraz değişime uğradı, bu zaman zarfındada yepyeni dostlar edindik sitemizde, seninde biran önce antalya organizasyon takımını kurman dileğiyle diyorum