selam benim adım Selim aranıza İstanbul'dan katılıyorum.Açıkcası bu işi pek bilmiyorum.Çevremde de anlayan pek insan yok.Ama galata köprüsünden her geçişimde bu işe başlamayı düşünüyorum bir türlü olmuyor hep bahaneler buluyorum yok nasıl becericem falan diyorum interneti incelerken bu siteyi buldum sizin yardımlarınızla da bu hobiye başlamayı düşünüyorum eee denizi seviyorum akvaryumla da uğraşıyorum yosun kokusuyla sakin sakin balık avlayıp kafamı dağatmakta istiyorum ama tabi ki sizin yardımlarınızla çok şey mi istiyorum acaba neyse lafı çook uzattım tekrar merhabalar inşallah güzel bir bilgi paylaşımı olur
Hoşgeldin Selim kardeşim. Çok kısa bir zamanda usta bir balıkçı olacağına eminim. Burası bilgi anlamında deniz derya... Elimizden gelen paylaşımı yaparız. Hatta tutar elinden balığa bile götürürüz. İstanbul ve çevresi organizasyon ve tartışma başlığını takip et, arada balıkavı organizasyonlarımız olur, orada hem bizlerle tanışmış, hem de aklındaki tüm soruları sormuş olursun. Tekrar hoşgeldin
Hosgeldin.Bu isten hic anlamıyorum demissin.Aman diyeyim hic bulasma ..Ne gerek var sonra hastalık gibi yapısacak millet kıs gunu sıcak evinde otururken senin gozlerin boyuna bukutlara bakacak acaba keser mi diye elinde telefon arkadaslarını arayacaksın sizin o tarafta hava nasıl diye ..İki tane balık tutacam diye sabahlara kadar hayal kurup sabahın 3 un de duseceksin yollara..Hem sonra ekipmanın sonu gelmez surekli para akıtacaksın ve hic sonu gelmeyecekk.Amaaa saka bir yana bunların hepsini cekecek ama eve donerken insan oldugunu anlayacak ve elindeki üc bes balıga bakıp hayat ne guzel ,ne kadar da guzel bir gun gecirdim ,bir daha ki avın hayalini kurmaya baslayacaksın..Goze alıyosan hosgeldin be kardesim....