Selam herkese Eskişehirden aranıza katılıyorum. Amatör balıkçılığı seviyorum.. Benim için bir yaşam tarzı bu huzur buluyor kendimi rahat hissediyorum.. Bolşans herkeze..
Yücel yeğenim aramıza hoşgeldin.Avatarda üzgün gibi bir halin var burda çok yakmın tarihte gülen bir resimle değiştireceğine eminim merak etme
Abi bizim yüzümüz hiç gülmediki resimde gülsün Bu halimizede şükür. Hoşbuldum cümleten arkadaşlar Sağolun
Bak ben 60 yaşındayım.Hayatın tüm tokatlarını yedim ama yüzüm hep gülüyor.Her derdin ilacı balık avı ve balık avı sitesidir.Bunu zamanla göreceksin.Balıkcıya karamsar olmak yakışmıyort zaten.Hep yeni ümitlerle adım atacaksın bazen umduğunu bazende bulduğun la yetineceksin.Tekrar hoş geldin.
Abi güler yüzlü bir resim aradımda yok bulamadım.. Allah uzun ömürler versin gürol abi. Benim sitemim işin şakası. Ben resim çekinirken gülerimiyorum kasıyorum kendimi bunun önünede geçemiyorum hep agir abi modundayim yani Kaş otomatikman havaya filan kalkıyor engelleyemiyorum Benimde böyle bir sorunum var işte küçükken çok kadir inanır izlemişim herhalde. Resim çekinirken ayrı bir moda giriyorum galiba. Tanıştıgıma sevindim abi sağlıcakla Hoşbuldum arkadaşlar cümleten sağolun
Açıklaman için sağol.Yazılarından anladığım kadarıyla sohbeti ve şakayı seven bir kardeşsin Ama inanki resme bakınca sanki tuhaf bir şey olacak gibi geliyor bana Ben anlamam ama fotoşhop mu ne var onunla biraz düzelttir istersen.