slm . Ben Barış Çetinkaya siteyi googleda gezerken gördüm ve üye oldm çünkü çok hosuma gitti heleki tam yaz glemişken av sezonu açılmışken çok hoşuma gitti ve üye oldum biraz baktım buraya konu açılackamış tnaışma mevzusu için haydi tanısalım ben barış bu amatör balık tutma isine 3-4 yıl önce basladım ozaman gölbaşındaydım bu zehir olmadığı dönemler turna falan avlıyoduk kıyıdan arada tekneyle falan benden bu kadar merak ettiğiniz seyler olursa sorarsınız neyse ben biraz forumu geziyim .
Merhaba, aramıza hoşgeldiniz. Aşağıdaki linkten imza ayarlarınızı yaparak, isim, yaş, bulunduğunuz şehir ve kan grubu bilgilerinizi yazarsanız sizi daha iyi tanımış ve hitapta kusur etmemiş oluruz. Şimdiden teşekkürler... Keyifli paylaşımlar dilerim... İmza ayarınızı bu linkten yapabilirsiniz... http://www.balikavi.net/forum/profile.php?do=editsignature
Hepinize Teşekkürler Umarım Yararlı Bir Üye Olurum Gerçi Bu İşlerde Yeni Sayılırm Sizlerde Büyğümsünüz Siz Daha Verimli Olursunuz Ama Benden KenardanTutaırm İpin Ucunu .