Üyelik tarihi: 06-28-2007 MesajlarMesaj adeti: 121 (121 günlük ortalama Mesaj) Eeee balıkçılık nasıl gidiyor ->?_?
Serdar Eczacı mesaj yazma rekorunda seninle beni başta göstermişti,ben utandım ve mesaj sayısını azaltmaya başlamıştım ama Özlem bizim rekorları perişan etmiş baksana Böyle giderse bir ayda 4500 falan olur gibime geliyor
Vallaha susma çok tatlısın,sana demiştimya şakayı severiz diye Herkes susarsa benim gibi ihtiyarlar kminle sohbet edecek.Serdar gibi nefesciler adamı yoldan çıkarır
Sedarım banamı vurgu yapmak istedin mesaj adedini bende gördüm üyelik tarihinide ama daha önce merhabalaşmamıştık yani.
aaa olmadı ihtiyar falan demeyelım lutfen gayet neşeli birisiniz anladıgım kadarıyla ruhunuz genç ama susmam iyi olacak
Sevgili kardeşim susmasan da olur ama konular haricinde devam etsek daha iyi olacak yoksa can abimiz tnt c4 dinamit el bombası vs leri buraya atacak
e gecelım konu dısına da gecmedıkmı yeni yeni ögrenıyorum kuralları siz soylemeden önce burada bu sekılde muhabbet edılemıycegınıde bılmıyordum can abimizdende özür dılerız ozaman
Arama butonunu kullanarak size gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz Daha detaylı ögrenim için TIKLAYIN lütfen Özür dilemenize gerek yok Özlem Hanım
Siz ne yapmışsınız ya Bayaa bir tanışmışsınız Bir ben kalmışım konuya yazmayan, zoruma gitti hoşgeldiniz