Selam Mert hani kendinden bahsetmemişsin ., Neyse nasılsa zamanla tanırız birbirimizi sana keyifli paylaşımlar.
Burası Senin tanışma sayfan . Sitede biraz gezersen Levreklerlede ilgili konular bulucaksın oradan devam edersin bence .
ok o zaman ben başlayim kendimi tamıtmaya 1978 adana doğumluyum bana avcılık babadan geçti yani irsi bir durum uzun süre çocukca avlandık ama zamanla kendimi geliştirdim rod takımları yemler felan derken iyice işin içine girdik yani şimdi iddalı olmasamda iyi bir aycı oldumu hissediyorum genellikle levrek avlarım en büyüğü 6 250 gedi ama zamanla daha büyünün paşine düşücem çok değişik avlanma sitili geliştirdik buralarda daha bir bilimsel olduk yani
Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana Mesajlar: 13 Av Malzemesi: malzeme çok En İyi Avı: 22 kilo akya ====================================================== Peki bu Akya yı nereden yakaladın bi hikayesi veya resmi varmı
bu akyayı seyhan ırmaın denizle buluştuğu yerde tuttum 1 saat 35 dakika uğraştırdı beni ama beni asıl uğraştıran yem olarak atmak için canlı ve büyük bir kefal tutmak oldu yem olarak attığım kefal aşşa yukarı 500 ila 600 gram arası idi sırtından ve kuyruğa yakın yerden 2 adet mustad marka 3 lü çapari iğne taktım ağırlıksız bir şekilde suyun akıntısına bırakip yemide görmem için beyaz bir strafor köpükle saldım yaklasık 890 ila 100 metra arası ip verdim ve beklemeye başladım
Bu konularda usta bir arkadaşımız var seni onunla tanıştırmak lazın Akya konusunda uzmandır kendisi ismi(N@mık) onunla tanışmanı tavsiye ederim Antalya'da yaşıyor şu anda balıkta olabilir burada değil ama gelir ve sakın peşini bırakma bence ..
takribi 1 saat 15 dakika bekledim yeme balık gelsin diye ve geldide muazzam hayvanlar bunlar dehşet bir avlanma güdüleri var bulanıklığın içinde bekliyorlar ve berraklaşan yerdeki balıkları avlıyorlar o iri gözleri her şeyi görüyor benim yem olarak attığım kefal bile dışarı sıçramaya çalıştı ama nafile balık bindi hemen