selam

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan tman
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şehir
ADANA
İsim
Tuluhan
herkese selam ,
güzel bir paylaşım sitesi kurucular ve ustalara teşekkürler , karşılıklı paylaşımlarım faydalı olacağına inanıyorum , adanadan herkese sevgi ve saygılarımla
Tuluhan Torun(ta5rb)
 
hoşgelin

Tuluhan abi aramıza hoşgeldin...
 
Tuluhan Bey,
aramıza hoş geldiniz,
en kısa sürede paylaşımlarınızı bekliyoruz,
 
herkese teşekkürler,
balık hastalığı 44 ünde başladı , yaşa göre bu konuda acemiyim tabii , ancak yaşadıkça kazanılacakları ve muhtelif kaynaklardan bulduklarımı paylaşmaya çalışacağım.
sevgi ve saygılarımla
tt
 
Çok sevimli , yıllar önce İzmir'de bir arkadaşımda vardı aynı tür tabii bir kaç yaşındaydı sanırım muhteşem güzel bir şey olacak bu yavrucuk :)
 
aramıza hoş geldiniz.
 
Çok sevimli , yıllar önce İzmir'de bir arkadaşımda vardı aynı tür tabii bir kaç yaşındaydı sanırım muhteşem güzel bir şey olacak bu yavrucuk :)

Tuluhan bey hoşgeldiniz. Tadında, keyifli paylaşımlar dilerim. :)

Nero'yu yeni gördüm. Maşallah pek sevimli. Kedileri pek severim ancak, sahibinden olsa gerek, Nero'ya da kanım ısındı. Bir de, bahçemizde "zil siyah" (resmen gece karası) bir kedimiz var. Her gün selamlaşırız.:)
 
Son düzenleme:
Aramıza hoşgeldiniz oltanızda hep büyük balıklar olsun rastgele
 
hoşgeldiniz..
 
Aramıza hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.
 
Back
Yukarı