Çok eski bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu tarayıcıyla sitemizden tam verim alamayabilirsiniz. Daha hızlı, daha güvenli ve verimli kullanım için Google Chrome tarayıcısını kurup kullanabilirsiniz.
herkese selam ,
güzel bir paylaşım sitesi kurucular ve ustalara teşekkürler , karşılıklı paylaşımlarım faydalı olacağına inanıyorum , adanadan herkese sevgi ve saygılarımla
Tuluhan Torun(ta5rb)
herkese teşekkürler,
balık hastalığı 44 ünde başladı , yaşa göre bu konuda acemiyim tabii , ancak yaşadıkça kazanılacakları ve muhtelif kaynaklardan bulduklarımı paylaşmaya çalışacağım.
sevgi ve saygılarımla
tt
Tuluhan bey hoşgeldiniz. Tadında, keyifli paylaşımlar dilerim.
Nero'yu yeni gördüm. Maşallah pek sevimli. Kedileri pek severim ancak, sahibinden olsa gerek, Nero'ya da kanım ısındı. Bir de, bahçemizde "zil siyah" (resmen gece karası) bir kedimiz var. Her gün selamlaşırız.