merhaba büyüklerim ve küçüklerim... sivastan katılıyorum... foruma katılış sebebim ancak sirkülere uyan avcılarla paylaşabileceğim bişeyler olabilir diye düşünmemdir umarım hep beraber hoş vakitler geçiririz...
çok doğru düşünüyorsun veli abi 2000 küsur sirkülere uyan amatör balıkçı bulacaksın bi şeyler paylaşacak aramıza hoşgeldiniz..
hoşgeldin birader kendisi uzaktan kardeşim olurda bizim takımın değişmez üyesi takım deyip geçmeyin. yaklaşık 15-16 kişilik bir grup her hafta 6-7 kişi birlikte organizasyonlar yapıyoruz. fakat fotoğrafla kimse uğraşmadığı için sizlerle paylaşım yapamadım. ama inş. yakın zamanda bir fotoğraf makinesi alıp sivas taki organizasyonlar hakkında sizleri bilgilendireceğim... kardeşim tekrar hoşgeldin
Veli kardeş aramıza hoşgeldin... Ayrıca Hasan arkadşımıza sizi biz kandırdığı için teşekkürler paylaşımlarınızı bekliyoruz...
ruşen, gökhan, sevil, hasan, mürsel, cihangir, ahmet, ali, koral, ercan, barış, hamdi, anıl, faik, özkan ve veli abilerim, ablalarım hepinize teşekkür ediyorum açıkcası bu umduğumdan daha sıcak bir karşılama eminim ki sizlerden öğreneceğim çok şey olacak ve paylaşacak. hepinize şimdiden teşekkürler, ilerde ki paylaşımlar için