Merhaba aslında bu siteye çok uzun zamandır üyeyim fakat ilk üye olduğumuz tarihte bizim eklediğimiz resimlerin silinmesin den dolayı siteye biraz kırgındım ve pek fazla katılım yapmayıp daha çok okumayı tercih ettim ama zamanla bu kırgınlığım geçti artık tanışmamın zamanı geldiğini düşünüyorum.Ben Fransa'nın Dijon şehrin de tarihi ve turistik bir köyde yaşıyorum. Balık tutma merakı taaa ankarada yaşadığım yıllarına dayanırki Ankara çevresindeki çoğu göl ve barajlara balık tutmaya gittim.Şimdi buradayım ve şansımdan evimizin hemen yakınanıda Fransa'nın byüyük nehirlerinden bir tanesini alıyor, içinde çok çeşitli avlık balık var turnadan yayına, sudaktan levreğe sazan aynalısazan şöyle bir durum söz konusu ki balık çeşididnin çok olması av durumunu bence biraz düşürüyor çünkü avcı balıklar için çok fazla yem olduğunu düşünüyorum bu benim kendi teorim bu. Neyse sözü fazla uzatmayayım ben ismim Tolga 1983 doğumluyum deniz balıkçılığını çok merak ediyorum bu sene beni davet edip deniz balıkcılığını bana tatıracak bir arkadaş bulabilrisem sevinirim bilgisayarlarla aram çok iiidir herhangi bir probleminiz olrursa bana sorabilirsiniz bir zamanlar php,mysql,apache, PS, kullanarak güzel işler çıkartıyordum ama yaklaşık iki yıldır php ile ilgi tek bir satır kod yazmadım bunları neden yazdım belki bir arkadaşımızın soracğı bir soru olabilir neyse şimdilik bukaradar saygılar