balıkçı amcalarım abilerim ve ablalarım ben mahbub un kızıyım artık bende aranızda olucam.pek bi şımarık olmama ragmen burda türkçemi düzeltmeye ve babam gibi balık tutmaya yönelik dersler almayı düşünüyorum. küçük kişiler yok galiba benim gibi küçük dediysemde pek küçük sayılmam 17.9 yaşındayım yani eylülde tam reşit olcam.adım reşit olmucak tabikide adım pınar bu arada neyse fazla konuştum burda bu kadar fazla konuşanı kovuolarmı ki tamam yeter sustum.
hosgeldiniz pinar hanim imza ayarlarinizida profilinizden yaparsaniz hitap seklimizde kusur olmaz...ayrica bayanlarinda balik avina ilgi gostermesi cok guzel bir olay...babaniz gibi bir balikci olmaniz dilegiyle keyifli paylasimlar...
Hoşgeldin Pınar Babandan keğıt getircen siteye giriş için reşit olayı kafanı yorma herşeyi düzeltiriz(türkçe)birde babandan daha iyi balıkçı olacagın kesin.Baban nerde ne tutar ????
AYYY hepinize teşekkür ederimmm gerçektenn çiçekleri adrese gönderebilirsinizz şey evet ben mehmet abinin kızıyım özlemm sen beni sevmedin galiba nie senle iyi arkadaş olurmuşuzz nie öle diolarr sendemi küçüksün hepinize teşekkür ederim
Pınar Kardeş; Aramıza ve Ailemize Hoş Geldin==Sefalar Getirdin. Ben sana garanti verebilirim. Bizim Özlem uslu, ağırbaşlı, hanım-hanımcık kızımızdır; anlaşırsınız==anlışırsınız... Umarım araştırdığınız ve aradığınız konular ile tüm can dostları burada bulabilirsiniz. Keyifli Paylaşımlar.