Merhabalar. Antalya da lara tarafında aksu ya yakın bir yerde köprüden balık avlananan yeri bilen arkadaşlar varsa bana orayı tarif edebilirler mi..? Hafta sonunda gitmeyi düşünüyroum. Ancak yeri tam olarak bilmiyroum.
Dediğiniz yer topkapı palas oteline varmadan önceki ilk köprü titanik ve concordo otellerini geçtikten 500 mt kadar ilerde ama sadece kefal tutuyorlar benim bildiğim kadarı ile onunda boyu 10 cm den bütük değil
birde kefal için olta takımı nasıl olmalı. yem olarak ne kullanmalıyız. Misina kaçlık olmalı ideal olarak
Kıyıdan köprü altına girip atıyorlardı tek iğneli mantarlı olta ile ekmek takarak kefal aldıklarını geçen bayram tatili için gittiğimde görmüştüm bazılarıda kıbrıs olta yapmışlardı ama dediğim gibi beklentin büyük olmasın balıklar küçüktü
Haşim, yeni açılan turizm yolunu Kundu tarafına doğru takip et yol seni direkt olarak köprüye götürecektir. Turizm yoluna nereden gireceğini de eğer bilmiyorsan, şöyle yardımcı olabilirim, OFO Otelin önünden yol ikiye ayrılır, sen sol tarafa doğru devam edeceksin, sonra hiç bir yere sapmadan düz devam et, çift yönlü yola gireceksin, ordan yaklaşık bir 10 km gidince de köprüye varmış olacaksın. Orada kefal avlıyorlar, ancak tatlısu olduğu için tek tük sazan çıktığını da duydum. Bende bir iki defa avlanmaya gitmiştim, ancak çıkan balıklar çok büyük değil bilgin olsun. Haa eğer gidersen, dip sarması atmayı da unutma. En büyük balıklar dipten geliyor... Şimdiden rastgele....