Herkese selam, adım Ali OZCAN, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümü son sınıf öğrencisiyim, 23 yaşındayım, normalde İzmirde oturuyorum, Gümüldürde yazlığımız var, yazın hep orada balık tutmaya çalışırım.Şu an Ispartada olduğumdan balığa gidemiyorum ve bu dayanılmaz acıyı internette av hikayeleri okuyarak gideriyordum ki bu siteyi buldum...şu anda üye oldum..bu mesajı deneme amaçlı yazıyorum...ayarlarımı yapamamışsam düzeltirim diye...Umarım beni de aranıza kabul edersiniz......Herkese saygılar......
Hoş geldin Ali başarmışsın aralıktan içeri girmeyi Ayarlara devam ,mesela imza ayarlarından başlayabilirsin
Hemşerini görünce nasılda kibarca uyarıyon be Abla İzmir gözünüzde tutuyo dimi Bu arada biraz evvel 3 tane boyoz yedim harikaydı
herkese ayrı ayrı teşekkür ederim...hepinize hoşbulduk.....ilk defa bi foruma üye olduğumdan bazı hatalar yapabilirim kusura bakmayın....hepsini zamanla öğrenirim inşallah....umarım imza ayarlarımı bu sefer yapabilmişimdir....
Oooooo sen benim elimden neler çektiklerini bir bilsen Bak artık neredeyse 3000. mesaja gidiyorum Hala da benden yaka silkenler var