Öncelikle Tüm Balıkavı.net üyelerine saygılar, selamlar Sizleri 2006 Aralık başından bu yana forumdan takip etmekteyim. Daha doğrusu İzmir Takımının gerçekleştirdiği Tanışma ile başlayıp, önce Kuşadası daha sonra Çeşme'de devam eden organizasyonlarda yaşanan dostluk ortamının sıkı takipçilerinden olup çıkıverdim. Tabii buna keza İstanbul ve diğer illerdeki dostlar çoğunuzu yakından tanıyor gibiyim. Hele ki son organizasyonlar gerçekten " Ahhh o gemide bende olsaydım " dedirtecek türdendi. Paylaşımlarınız için hepinizi kutlarım. Açıkçası herbirinizin hobileriniz aracılığı ile sanal ortamda gerçeğe dönüştürdüğünüz seviyeli ve takdire şayan sevgi ve saygı yumağının daim olmasını diliyorum. Bu arada sizleri tanımama vesile olan sevgili eşim Can'a ( canazor ) teşekkürler Eminim mesajım kendisine de sürpriz olacak !! Aynı zamanda en büyük tutkularından BALIK AVI'nın nasıl bir tutku olduğunu siteniz aracılığı ile daha iyi anladım. Karada yada kıyıda yapılacak yeni organizasyonlarda karşılaşabilmek ve tanışabilmek dileklerimle , Herkese iyi paylaşımlar diliyorum.
Yenge'ciğim sizde hoşgeldiniz...Sefalar getirdiniz.. Ne mutlu kişileriz ki..Bizler eşlerimizden balık için nasıl müsade alırız diye çare ararken 1-2 ay önce.. Eşler buraya gelmeye başladı..
aileye hoş geldiniz. abi bu arada çok doğru söyledin ağzını seveyim, bizim hatunda görüyor buradaki ablalarımızın yazılarını paylaşımlarını hevesleniyo walla
valla söpriz üstüne süpriz güzel gidiyo böyle yav hoşgeldin kardeşim can dostumuzun eşi gelmiş başımızın üstünde yeri var iyi paylaşımlar rastgele
Aşkım aşkım güzel aşkım Hoşgeldin sefalar getirdin Bu ne güzel süpriz yahu ,hani yarın konuyu açacaktın Çok sevindim (Merdane yok dimi elinde )
Hoşgeldin Figen. Güzel bir sürpriz. Hep derim, aslında hanımlar bizden daha balıkçı diye.. Şansın her zaman yanında olsun.. Rastgele..
Merhabalar Ben size kocaman, kocaman, kocaman ve çok içten hoşgeldinler demek istiyorum.. Ne mutlu bize ki balık avını ailecek yapılabilecek bir hobi, spor boyutuna getirdik. Ne kadar farklı bir boyuta geldi olay, değil mi? Siteye ilk yazmaya başladığımda adımı, sanımı yazmamıştım. Tek bayandım derken bir anda Sennur geldi Sonra sonra derken Öyle mutluyum ki, hayal bile etmezdim böyle olacağını. Hanımlar, eski yazışmalarda vs göreceksiniz. Beyler hanımlarını - ne yazık ki- çoğunlukla balık avı ile aralarındaki yegane engel olarak görüyorlar. Tahmin edersiniz ki bu benim gibi balık tutkunu hanımların okuyunca hazetmediği bir durum oluyor Sitenin ve balık avcılığının çehresini değiştiriyorsunuz!... Bu yüzden hepiniz tekrar hoşgeldiniz