Öncelikle Tüm Balıkavı.net üyelerine saygılar, selamlar:) Sizleri 2006 Aralık başından bu yana forumdan takip etmekteyim. Daha doğrusu İzmir Takımının gerçekleştirdiği Tanışma ile başlayıp, önce Kuşadası daha sonra Çeşme'de devam eden organizasyonlarda yaşanan dostluk ortamının sıkı takipçilerinden olup çıkıverdim. Tabii buna keza İstanbul ve diğer illerdeki dostlar çoğunuzu yakından tanıyor gibiyim. Hele ki son organizasyonlar gerçekten " Ahhh o gemide bende olsaydım " dedirtecek türdendi. Paylaşımlarınız için hepinizi kutlarım. Açıkçası herbirinizin hobileriniz aracılığı ile sanal ortamda gerçeğe dönüştürdüğünüz seviyeli ve takdire şayan sevgi ve saygı yumağının daim olmasını diliyorum. Bu arada sizleri tanımama vesile olan sevgili eşim Can'a ( canazor ) teşekkürler:) Eminim mesajım kendisine de sürpriz olacak !!;) Aynı zamanda en büyük tutkularından BALIK AVI'nın nasıl bir tutku olduğunu siteniz aracılığı ile daha iyi anladım. Karada yada kıyıda yapılacak yeni organizasyonlarda karşılaşabilmek ve tanışabilmek dileklerimle , Herkese iyi paylaşımlar diliyorum.