Selamlar Beylikdüzünden Tırışkadan balıkçı

Konu, 'Tanışalım' kısmında atcekci tarafından paylaşıldı.

1. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde

Kurucaz merak etmeyin , ama disiplin sorunumuz var bölgedeki arkadaşlarla . Boğazın bir yanına istanbulun her yerinden 40 50 kişi toplayabiliyoruz. bazan mangal partimiz bile oluyor. Bizim bölge daha uygun ama , arkadaşlar işim var , çocuk hasta , izin alamadım hatta hava soğuk gelemem dediklerinde şaşıp kalıyoruz. Çocuk hasta olunca tamamda diğerleri bence bahane.

avcılığın keyfi eziyetindedir. Biz böyle öğrendik böyle sevdik.

Grubu resmi olarak kurmak için bir üst konu sayfası açıcam . Katılmak isteyen herkese kapımız yüreğimiz açıktır.

2. atcekci

atcekci Faruk Aydın

En İyi Avı:
    Lepistes :)
    Bu söylediklerinizin altına imzamı atarım.Ama insanları tanımadan eleştirmeye karşıyım.Keşke ilk mesajınızı ' TIRIŞKADAN DERKEN NE DEMEK İSTEDİNİZ' Erkal Biraderim diye atsaydınız çok daha iyi olurdu.Selamlar, Sevgiler Serdar Bey.

3. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Erkal abi, tırışkadan diyorsan, kendine haksızlık ediyorsun, bunda anlaşıyor muyuz?

Aha orada bahsettiğim gibi bir değilsen (ki o cidden yaşamış, görülmüş bir şahıstır) kendine tırışkadan diyerek haksızlık etmene gerek yok, bunda da hemfikri olalım isterim.

Elinde olta varsa, balıçısın ve osun, bu kadar, ben bunun ötesini kabul edemem.

4. atcekci

atcekci Faruk Aydın

En İyi Avı:
    Eyvallah Babacan...

Balık bahane, dostluk, arkadaşlık ve muhabbetler şahane olsun......

5. atcekci

atcekci Faruk Aydın

En İyi Avı:
    Doğru valla Okan Kardeşim.Şahsen ben genelde Çanakkale taraflarında olta atıyorum bazen kilometrelerce gidip bütün sahil kasabalarını dolaşıp deniz havası alıp geri dönüyorum ve bundada hiç rahatsız olmuyorum.Çok çok büyük bir mazeret olmadıktan sonra ağzımdan çıkan ve tamam geliyorum dediğim her organizasyona giderim.İnşallah zamanla birbirimizi tanır ve Beylikdüzü grubumuzu kurar her ava birlikte gideriz.Zaten zamanla çürük yumurtalar ayrılır merak etme.Ben özel mesaj yazabiliyomuyum.Yazabiliyorsam sana telefon numaramı yazıcam.Görüşürüz Okan.

6. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    Telefonun Alper de var. Yazamıyorsan ondan alabilirsin. Çanakkaleye bende gidiyorum . Ama çok nadir. Vakit sıkıntımda yok. Bana keyifli her yolculuk uyar.

7. Karatash

Karatash Hüseyin

Favori Kamış:
    Albastar poseidon 4.20
    Favori Makine:
    Ryobi Ecusima 8000
    Allahtan çocuk varda, Okan hocam dediğinden yırtıyorum :D