tesekkurler erdal abi bende aranizda bulunmaktan mutluluk duyacagimdan eminim site cok guzel herkes aile gibi herkese selamlar ..
Volkan arkadaşım hoşgeldin Önemli bir bilgi : Her mesajından sonra sarı renkli ünlem işaretine basmana gerek yok, o moderatorlere bildirmek istediğinde kullanabileceğin bir buton Yani kullanma Volkan heheh
Selam kardes tesekkur ederim uyarin icin daha Modetorun ne oldugunu bilsem ) valal artik ogrenene kadar biarz rahatsizlik vericem abilere kusura bakmasinlar ama herseyden once bendeki deniz sevdasi balik sevdasi Taaa Sibiryadan yaziyorum size Su anda Rusya dayim Sitenizi turkiyeden beri takip ediyorum misafir olarak kismet bu guneymis kayit oldum bu gun herkese kucak dolu selamlar Sibiryadann
Tesekkurler beni dusunduyun icin alistim ama 4 senedir burlardayim.. bir kac gun sonra burada bir rus arkadasim var burada nehirler buz tutuyor kisin 70 cm e kadar simdi havalarin isinmasiyla buzlar eridi onun ile balik tutmaya gidiceyiz insallah kismet olur sa tutarim ozmaan fotografini siteye koymak istiyrum tabiki yardimci olursaniz cunku bilmiyorum daha nasil resim eklendiyini..
Sen yeterki iste Volkan arkadaşım, bizler sana bu konuda yardımcı oluruz. Zaten forumda da bu konuda detaylı bir anlatım konusu mevcut Sen arkadaşınla balıkları avla, gerisi kolay, şimdiden rastgelsin..
hoşgeldin volkan merhaba Nehirde tuttuğun balıkları bizimle paylaşırsın inşallah. Şimdidsen rast gele