Tüm herkeze selamlar. Bu siteye yeni kayıt oldum. Bilgi paylaşımlarınızı organizasyonalrınızı çok beyendim. İstanbuldaki Yeni organizasyonlarınızda aranızda bulunmaktan büyük keyif alacagıma inanıyorum. İst. Maltepede oturuyorum. Sitedeki tüm balık severlere tekrar selamlar...
Aramıza hoşgeldiniz; İstanbul'daki arkadaşlar düzenleyecekleri yeni organizasyonlarda sizleride aralarında görmekten mutluluk duyacaktır. Katılımcı, paylaşımcı ve daim olmanız dilekleriyle. Not: İmza ayarlarından İsim, doğum tarihi ve bulunduğunuz yer gibi bilgileri girerseniz arkdaşlar sizi daha kolay tanıyacak ve hitap konusunda oluşabilecek hatalar önlenecektir. RASTGELE!
ÖNCELİKLE HOŞ GELDİNİZ VE dostluk ve paylaşım adına herşey için daim olmanızı dilerim emrah sanada teşekkür ederim kardeşim
Merhaba, bende yeni kayıt oldum. bende sende hoş geldik. yaw bu site hakkaten çok hoş muhabbet var. insanlar sevgili ve saygılı daha ne olsun... Kendi adıma öğrenecek çoook şeyim var denizden, büyük küçük sizlerden... hem balığa hem dostluklara viravira....
oooooo ozyy bey de gelmişler, buyrunuz efendim dostluğa, dürüstlüğe, efendiliğe hoş geldiniz. Paylaşımlarımızın baki olması dileği ile... sevgiler, saygılar