Merhaba; Yaklaşık 13 yıllık arkadaşım olan Diren'le uzun zaman sonra (hemde balık tutarken) karşılaştığımda bana bahsetmiş olduğu böylesine güzel ve faydalı sitenin var olması ve bende burada kendime birey olarak yer bulduğum için mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. saygılarımla
Merhaba Ufuk aramıza hoşgeldin. Sabahki anlaşmazlıktan dolayı kusura bakma, dün tanıştık ama senin o Ufuk olduğunu nerden bilelim. Yanlış anlaşılma oldu... Bir de profilinden imza ayarlarını yaparak, isim, doğum tarihi, bulunduğun şehir ve kan grubu bilgilerini yazman gerekiyor. Böylelikle hitapta da kusur etmemiş oluyoruz.
Aramıza, daha doğrusu ailemize hoşgeldin Ufukcum Seninle yıllardır süren arkadaşlığımızın içine bir de balık avı paylaşımının girmesi benim için ayrı bir mutluluk. Hoş geldin arkadaşım. Ne iyi ettin de geldin. Dilerim burada çok güzel ve keyifli paylaşımlarda bulunursun. Eee? Yengem ne zaman üye olacak? Hatta canım yiğenim Nehiri de üye yapalım
Aramıza hoş geldin Ufuk Abi Keyifli paylaşımlar dilerim Diren kardeşimin kankası bizim de kankamız dır Seni burda görmek paylaşımlarını okumak bize de keyif ve mutluluk verir.
Merhaba Dostum. Aramıza ( Ailemize ) Hoş Geldin. Umarım; aradığınız ve araştırdığınız tüm konular ile bilgi sahibi olduğunuz deneyimlerinizi aktarır, dostlar arasında olduğunuzu hissedersiniz. Keyifli Paylaşımlar.