oncelikle herkesi saygi ile selamliyorum, iki gun once uye oldum, verilen bilgileri okumaya calismaktan kendimi tanitmaya anca firsat bulabildim. oncelikle bu kadar faydali bilgileri ve bu denli cok balik meraklisi insani birarada gormekten fevkalade memnun oldum. emegi gecen herkese cok tesekkur ederim. ben nafiz, 84 dogumluyum, istanbulda okuyorum, tatillerde manavgata ailemin yanina geliyorum. 5 - 6 yasinlarindan beri deniz ve balik konulari ile icice olamama ragmen halen amatorlukten oteye gidebilmis degilim. umarim bir sure sonra benim de anlatabilecegim hikayelerim ve paylasacagim tecrubelerim olacaktir. nafiz.
Sevgili Nafiz kardeşim aramıza hoşgeldin . Eminim senin bizlerden (pardon ustalardan) ,ve bizimde senden öğrenicemiz çok şeyler vardır paylaşımlarını bekliyor olucaz .. Saygılar .Sevgiyle kal .
hoşgeldin kardeş benimde manavgatta 8 senem geçti çok güzeldir oralar aramıza katıldığına sevindim iyi paylaşımlar
Ailemize hosgeldin Nafiz. 32 yildir balik tutuyorum hala amatorum Benim durumum ne olacak... Neyse Sen simdiden bu dostluk zincirinin bir parcasi oldun bile.Keyifli paylasimlar kardesim...
Aramıza hoşgeldin Nafız Kardeşim keyifli paylaşımlar. Huseyin abi ustalık kaç senede kazanılıyor 32 senede daha kazanamıyorsak göremeyiz ustalığı zamanımız yetmez.
herkese tekrardan selamlar, ve tesekkurler. ben simdi sipsip yontemini denemek icin biraz fazla gaza geldigimden dolayi, malzemeciye kosacagim umarim melanur avi ile ilgili guzel paylasimlarim olacak birkac gun icinde saygilar. Nafiz
Aramıza hosgeldin kardesim.Sen Ahmet e bakma ,harbiden sıcakta kalmıs anladıgım kadarıyla Baksana konuya alakasız girdi biraz
hoş geldin aramıza pylaşımın ve avın bol olsun kusura bakma sıcakta can çekişen biri gibi yanlış yere girdim