Merhaba arkadaşlar İzmir Karşıyaka dan levent ben doğma büyüme ankara lı olduğum için balık merakım biraz geç başladı ama yaklaşık 2 yıldır izmir de değişik yerlerde kıyıdan arada sıradada tekne ile avlanıyorum merak geç başladı ama hastalık halini aldı şimdiden buradaki değerli arkadaşların değerli bilgilerini okumak büyük zevk bundan sonra bende nacizane görüşlerimi yazmaya çalışacağım mümkün olursa hertürlü organizasyona katılmak vede sizlerle tanışmak büyük zevk olacak tekrar merhabalar...
Merhaba hocam hoşgeldiniz bakıyorum imza falan herşey tamam sefalar getirdiniz. Mutlu dakikalar saatler günler haftalar aylar yıllar yüzyıllar(yok daha neler) geçirmeniz dileklerimle... Hoşgeldiniz...
eh izmirde doğmasakta 11 senedir buradayım izmirli olduk sayılır tatlı su deneyimim olmadı hiç ama yakın zamanda ödemiş gölcük yaylasındaki göle gitmeyi düşünüyorum o zaman senin tatlı su tecrübene ihtiyacım olacak Numan
Ne zaman istersen abi tatlı su bölümüne aç ben ve benden çok daha tecrübeli abilerimiz hemen cevaplarız.
oh, oh, ayagimi surudum de mi geldim ne, izmirli akini basladi)) izmirli olsun komurden olsun lafi, aslinda cok degisik anlamlara cekilebilir, ben iyi tarafindan almayi tercih ediyorum bi taraftan da bu bana ankara'da gecirdigim 8 yil icerisinde tanistigim bazi ankarali arkadaslarin ozlemini duyduklari "izmir'in 2. kurtulusu" projesini hatirlatti. buna gore ankarali arkadaslar, izmir'e girip izmirlileri "denize dokerek" izmir'i ve turkiye'yi izmirlilerden "kurtarmayi" planliyorlardi