tüm balıkçı dostlara selamlar.. ben murat hoca..namı diğer adanalı. lojistik45 ( hüseyin abim), tolga kardeşim (zeybek) ve değerli emin abim sayesinde sizlerler tanışmış oluyorum.. sağolsunlar beni deniz balıkçısı yaptılar.. sazandan isparoza terfi etmiş oldum...her perşembe grubumuzla foçadayız. herkese saygılar...... adanalı(murat hoca)
Aramıza hoşgeldiniz. En kısa zamanda ısparoz'dan çupra, mercan ve diğer balıklara terfi etmeniz dileğiyle. Rastgele.
eyvallah .saygılar.sitede yabancıyım . daha yazışmaya alışamadım.. ama rastgele çok sıcak ve tanıdık...
Perşembe İstanbuldayım gülüm malesef size av yok heheeeeeehttp://www.balikavi.net/forum/profile.php?do=editsignature imza ayarlarını buradan yapabilirsin.
Eyvallah murat hocam, sizide bu sitede görmek çok güzel, aramıza hoş geldin, iyi paylaşımlar dilerim. Bu hafta kayınbederlik balık çıkarsa tolga ile gönderirim.
Tolga hocam yapma ya, kayınbederine kıyak olsun ya, işi bozma sende, ben getiririm tolga getirmezse,murat hocam.
Neyse abi gel anlaşalım ben pazara kuşadasına onun kovasını da alayım ondan benim kovanın kariyeri sarsılmasın
Murat hocam, bu tolga hoca çok fena yaaa, benim niyetim kayınbederinin gönlünü yapmam, yarın birgün lazım olur diye sana yardımcı olmaya çalışıyorum.
Abi kayınpederi yağlı bol ısparoz yemekten boynu yağ bağlamış ah bir çevirebilsem diyomuş Murat'a bence daha fazla göndermiyelim Muratın iyiliği için
Murat hocam ne diyor bu tolga hoca, kayınbederi biran evvel diğer tarafa göndermekmi niyet billelim yani. Eğer böyle bir durum var ise pazar günü çıkan bütün çbalıkların sana getireyim.
sevgili hocam, tolga hocam ve hüseyinin takılmalarını, sen sahada yanıtlarsın biliyorum.sana güveniyor ve ilk av da sağ kanatta avlanmanı ayarlıyacağım.. sevgiler.