Bir iki haftadır sizleri keyifle takip ediyorum. Gerçi henüz paylaşacak hiç deneyimim yok, aslında henüz oltam bile yok, ama yine de uzaktan izlemektense sizlere merhaba demek istedim.. Küçükken yirmi tanesi bir gazoza topladığımız kestaneler hariç (sahildeki büfeci plajı cazip hale getirmek için yatırım yapıyormuş meğer, ben hep kestaneleri pişirdiğini düşünmüştüm) avcılık geçmişim sıfır. Bu yaştan sonra amatör balıkçılığa heveslendim, bakalım nasıl olur. Dediğim gibi, bir süredir burada yazılanları okuyorum, ve öğrendiğim şeylerin yanında, sıcak dostluk ve dayanışma da beni cezbetti diyebilirim. Bu yüzden katkıda bulunan herkese saygı ve teşekkürlerimi sunarım. İlk oltamı sipariş ettim, geldikten sonra bir süre evde talim edip sizlerin arasına katılmayı umuyorum. Sanırım yeni gelenlerin en çok uyarıldığı konu olan imza ve tanışma hususlarını kazasız belasız atlatmış bulunuyorum. Yine de hatam varsa, yüzüme vurmaktan çekinmeyiniz. Hepinize merhaba..
Sizin gibi içten, gönülden yazan dostlara kucak dolusu merhaba İnanıyorum ki yapılacak ilk organizasyonda bayrağı siz taşıyacaksınız. Terar merhaba ve AİLEMİZE hoşgeldiniz sefalar getirdiniz...
barış kardeşim hoşgeldin aramıza. keyifli paylaşımlarında olacak nasılsa.. özel olarak bir teşekkür etmemiz gereki.. tüm yeni üyelere örnek olabilecek bir tanışma konusu açmışsın.. bunun için ayrıca tebrik ederim.. sevgiyle kal.. rastgelsin.